Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attol fugg mit kersz, meret alapjan adnak ajanlatot. Eddig ket kollegam is veluk csinaltatta...
kb. milyen áron dolgoznak? eddig 3 ajánlatom van ugyanarra a melóra, ugyanolyan anyagból: 43, 65, 81, kicsit sem szórnak az árak
En veluk csinaltattam, pontosak es korrektek az arak.
Tobbieknek bocs az off-ert
nem tudom. mindenesetre egy ilyen sm-et (pl drz400) kipróbálnék, mert állítólag brutál a feelingje (pl. Kispataki is ilyennel szokott kecskeméten randalírozni az oktatáson. állat ahogy megy vele.
engem mondjuk vitt ott körbe az enyémmel, hogy megmutassa mit tud a gép. be voltam szarva mögötte rendesen, mert úgy mentünk amit csak bírt a gép, és még két személlyel is simán kifékezett majdnem mindenkit. vicces, hogy gyorsabb volt velem, mint én egyedül :D )
hajrá, jöhet
Talán a pályaidommal kicsit lehet spórolni de sok az mindennel.
En max ajanlani tudok egy jot
Nemelég csak lehúzni?
nekem ezzel az a bajom, hogy a gixxert sajnálom kakucsra kivinni, amíg tanulok pályán motorozni különösen, mert sokba lenne, ha elesnék...
ha már megy akkor nincs nagy baj jöhet a hring, de addig nem :)
redőnyös nincs véletlenül vonalban?
volna egy vadonat újszerű eladó TLR első főfékhengerem. tartállyal, kapcsolóval, orig. Nissin fékkarral, hollandi csavarral. Tényleg mint az új!
A robogo nem lesz pimpelve ...szigoruan hasznalati targy kategoria
Olyan tyukanyóféle lábtakaró kell meg a két markolatra a muff-ok kellenek és már az autót is el lehet adni.
Bár tuti futárnak néznek.
Ez magyar, Mile motornal vasarolt . Szerintem az egyetlen magyart megtalaltam .
Az 200 al teker.
Ha meglesz még mikor megdöglik az akksi lehet kipróbálom a spirális kínai csodát.
Hát géppel nehéz lenne berakni az ülés alá..............azt még a gyárban is kézzel rakják be.
Nem hinném!
itt nem az AH a lényeg hanem az indítóáram......
Hát gondolom handmade.
Nekem volt az 1000-esben 7 Ah-ás de 2 indítás után elfárad mindig! Nem is tudom hogy került bele az az akksi!
Hát fene tudja.Picit kisebb mint a gyári.
Meg hát 2,5 Ah hibádzik.
Köszi!
z
állítólag nagyon jó....az indítóáram igen tekerő......
Valaki próbálja már ki ezt. kiváncsi vagyok hogy a 7,5 Ah meddig birja csak pénzem nincsen rá.
yuasa=kínai minőség és pl. a motobatt nevű kínai csodák már néha túl is teljesítenek rajta........a banner és varta most talán a legjobbak.....ha sikerül valahonnan eredeti yuasát venni az persze a legjobb, de erre kevés esély van itthon....