nem tudom. mindenesetre egy ilyen sm-et (pl drz400) kipróbálnék, mert állítólag brutál a feelingje (pl. Kispataki is ilyennel szokott kecskeméten randalírozni az oktatáson. állat ahogy megy vele.
engem mondjuk vitt ott körbe az enyémmel, hogy megmutassa mit tud a gép. be voltam szarva mögötte rendesen, mert úgy mentünk amit csak bírt a gép, és még két személlyel is simán kifékezett majdnem mindenkit. vicces, hogy gyorsabb volt velem, mint én egyedül :D )
nekem ezzel az a bajom, hogy a gixxert sajnálom kakucsra kivinni, amíg tanulok pályán motorozni különösen, mert sokba lenne, ha elesnék...
ha már megy akkor nincs nagy baj jöhet a hring, de addig nem :)
yuasa=kínai minőség és pl. a motobatt nevű kínai csodák már néha túl is teljesítenek rajta........a banner és varta most talán a legjobbak.....ha sikerül valahonnan eredeti yuasát venni az persze a legjobb, de erre kevés esély van itthon....
Tobbieknek bocs az off-ert
engem mondjuk vitt ott körbe az enyémmel, hogy megmutassa mit tud a gép. be voltam szarva mögötte rendesen, mert úgy mentünk amit csak bírt a gép, és még két személlyel is simán kifékezett majdnem mindenkit. vicces, hogy gyorsabb volt velem, mint én egyedül :D )
ha már megy akkor nincs nagy baj jöhet a hring, de addig nem :)
Bár tuti futárnak néznek.
Ha meglesz még mikor megdöglik az akksi lehet kipróbálom a spirális kínai csodát.
Meg hát 2,5 Ah hibádzik.
z