Ez mind igaz is, de vagy 8 éve nem cigiztem motorozás közben. Akkor még a sisak sem volt kötelező a Simsonon. Napszemüveg helyett meg inkább a beépített. Kényelmesebb, és nem guvasztom a szemem, ha fák között megyünk pár kilométert.
De mindezektől függetlenül nagyon jól megvoltunk a régi, gagyi, olcsó felnyitható sisakommal.
Kakucson nem nagyon nézik miben mész fel a pályára, bár biztos szólnának ha strandpapucsban próbálkoznál. Ha tudsz szerintem mindenképpen bőr, az jobban bírja a csúszást.
pedig jó dolog a felnyitható sisak
induláskor nem kell eldobni a cigit
+szemüveget nem kell levenni a sisakfelvételkor
a schubert meg aránylag halk (concept)
a c2 meg állitótag nagyon halk
...há monnyuk annyié ez a min.
Szeretnék pályázni menni és azt kérdezném, hogy melyik kombóval engednek fel a kakucsra és az eurora.
Tudom, hogy már kérdeztem, de egy kis pontosításra lenne szükségem, hogy mit kell megvegyek. Munkanélküli lévén a lehető legkevesebb beruházásból szeretném a dolgot megúszni.
Én már kipróbáltam....................a régit...................valahogy a zaj nem zavar.....................lehet már félsüket vagyok de e van.Pedig nem csendes.
Ha csendet szeretnék kiülök a tetőre valami faluban.
Többet én sem!
Csak akkor nyitottam fel, mikor le-fel vettem, viszont cserébe jó hangos (már 120nál kicsinálta a fülemet), és gyengébb is, mint egy zárt.
Az új zárttal még nem mentem sokat, de egyenlőre sokkal jobban tetszik.
Bocsánat, hogy így hívatlanul!
Van egy csomó Suzuki alkatrészem, kiegészítőm stb...
Feltettem egy párat ízelítőül az adok-veszek/csere-bere fórumba
Ha érdekel valakit, természetesen ezeken kívül sok egyéb termékem is van... link
Az tom hogy nem gurult sokat.
Az enyém se csak a garázsig egyszer.