Arai............
Köllött neked arai.
Marushinom van.25 euro a pinlock szet gyári víztisztára feszórom és egy mozdulattal le lehet cserélni de 50 euróért van füstszínű plexivel is egy mentben.
Amúgy faca az arai csak jó drága mer menő.
nekem ia araim van, de semmi gondom a pinlockkal (sárga plaxi, víztiszta pinlock)
lehet szerelni a pinlockot is, csak nem biztos, hogy érdemes, mert a szem ami tartja könnyen kilazulhat, vagy kieshet, szóval nem érdemes. ha meg sokat cserélsz plexit akkor a takaró műanyag ami oldalt van eltörhet, mert gyenge. nekem mondjuk garba cserélték anno
nekem is bevált, engem inlább az érdekel, hogy lehet-e "üzemszerűen" ki és beszerelni. vagy ha egyszer beraktam, akkor ott kell hagyni és kész. olvasgattam fórumokat, van akinek a szilinoncsík félig a plexin, félig a pinlockon maradt kiszedéskor... na mindegy. :)
Én is próbálgattam, de nem állt meg sehogy sem, aztán mostanában egyre kevesebb a türelmem, úgyhogy inkább kifúvattam a gyárit... Majd húsvéti locsolás helyett lehet megint megpróbálom, de ez így akkor is gány...
Üdv! 3 hete vettem egy 2005-ös 1000-es SV-t naked kivitelben. Gondoltam úgy illik, ha mindent lecserélek rajta így megvettem hozzá minden szűrőt, gyertyát, olajat stb. Amiért ezt most leírom az a légszűrő lenne, ugyanis Hiflofiltroból sikerült beszerezni és még örültem is, hogy az olaj+légszűrő szett postával olcsóbban jön ki ebayről mint itthonról. Lényeg a lényeg a légszűrőt nem lehet berakni a helyére mert minden pontján kb. 1mm-rel szűkebb, mint a gyári, tehát nem illeszkedik teljesen a helyére, így dobhatom ki a kukába. Az olajszűrőikkel eddig semmi bajom nem volt, de ez egy rakás sz*r. Konklúzió: Ezután tuti, hogy szűrőkből SGP-t fogok rakni.
kérdezgettem a múltkor, hogy milyen a pinlock plexi, nem zavaró-e.
tényleg megakadályozza a párásodást, amit én örök kételkedő egyszerűen nem hittem el :-). Szóval hüvös reggeleken nagyon bejött. Viszont éjszaka csúnya reflexiók vannak rajta, mondjuk 2 helyett 4 féklámpás autók, stb... + a pereménél is fénytörés van.
kérdés: lehet a pinlockot ki-be szerelni? vagy ha egyszer beraktam és aztán mégis kivettem, akkor többet nem lehet használni? (a szilikoncsík miatt kérdezem - jó lesz az legközelebb is, vagy akkor már ereszteni fog itt-ott?).
Nem kell valakinek kis rendszámtáblatartó SV-re hátsó világítással? 4 db kis indexet is odaadom hozzá. Esetleg gyárira cserélném, vagy keresek eladó gyárit
Köllött neked arai.
Marushinom van.25 euro a pinlock szet gyári víztisztára feszórom és egy mozdulattal le lehet cserélni de 50 euróért van füstszínű plexivel is egy mentben.
Amúgy faca az arai csak jó drága mer menő.