majd fotózd le hogy oldottad meg, nekem is tetszik az idomos verzió. Én árajánlatott kértem 2 helyen a környéken, mindkettő elég jó hírű műhely, nem sufni fújás háznál. fejidom, tank pici javítással, első sárvédő 30-35 a festéket is beleszámolva.
Ha 30-ért megcsinálják nekem gyárira, akkor inkább azt választom, mint 28-ért a karbonozást...
Felfogatás meg van oldva, még pár alátétet kellene pontosítani, aztán mehet fel az egész. 1 nap munka szerintem.
Nem sietek én sehova a válasszal . A műhelynek elég sok referenciája van, csak arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk 3 év múlva azok hogy néznek ki.
Én egyszer házilag csináltam ilyet egy volt kocsimon, sima egyszerű fóliából házilag, az olyan 5 évig bírta.
A festéssel az a bajom, hogy a gyári színt előállítani szerintem csak "sok pénzért" akarják majd nekem. A karbon viszont mindenhez passzol és olcsóbb is jóval...
Múltkor említettem neked ezt a karbonmatricás dolgot: az oldalidomot azzal szeretném borítani, és 28-ért megcsinálják az egészet.
Te már tetettél fel ilyen matricát ha jól tudom. Mennyire tartós ez? Nem púposodik fel és fakul ki egy nyár alatt?
Ezek valami 3M matricával dolgoznak, ami dombornyomott "karbon mintás".
Nyilván az igazi karbont nem akarom megfizetni, meg akkor az idom is eleve abból készült volna (nagyjából 10x-es anyagáron...).
Ez volt a mai útvonal: link Helyenként nagyon gyatra minőségű utakkal, de összességében nagyon élvezetes volt. Voltunk is egy páran! Köszönet a szervezőknek!
Felfogatás meg van oldva, még pár alátétet kellene pontosítani, aztán mehet fel az egész. 1 nap munka szerintem.
Én egyszer házilag csináltam ilyet egy volt kocsimon, sima egyszerű fóliából házilag, az olyan 5 évig bírta.
A festéssel az a bajom, hogy a gyári színt előállítani szerintem csak "sok pénzért" akarják majd nekem. A karbon viszont mindenhez passzol és olcsóbb is jóval...
Múltkor említettem neked ezt a karbonmatricás dolgot: az oldalidomot azzal szeretném borítani, és 28-ért megcsinálják az egészet.
Te már tetettél fel ilyen matricát ha jól tudom. Mennyire tartós ez? Nem púposodik fel és fakul ki egy nyár alatt?
Ezek valami 3M matricával dolgoznak, ami dombornyomott "karbon mintás".
Nyilván az igazi karbont nem akarom megfizetni, meg akkor az idom is eleve abból készült volna (nagyjából 10x-es anyagáron...).
Kösziiiiiiiiiii
Na nem váltanánk már betűt akkor a tengeren találkozunk
...és gondolatban szörnyülködve isszák a pálinkámat
Mért is jó?
Mittomén.
Mikor kell indulni?
Mint a hirdetésemben is írtam 180/55 zr17 és 120/70 zr17
üdvözlettel:
Norbi
Tudom, hogy idegesítő a termékek árulása fórumokban, de úgy érzem ti sokat túráztok és lenne egy jó kis gumim számotokra.
Pirelli Diablo Supercorsa közepén még szinte új, de bővebb információ az eladó termékeim közül találtok.
Üdvözlettel:
Májer Norbert