Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd fotózd le hogy oldottad meg, nekem is tetszik az idomos verzió. Én árajánlatott kértem 2 helyen a környéken, mindkettő elég jó hírű műhely, nem sufni fújás háznál. fejidom, tank pici javítással, első sárvédő 30-35 a festéket is beleszámolva.
...mármint nem sietős tempóban... eddig se siettem el.
Ha 30-ért megcsinálják nekem gyárira, akkor inkább azt választom, mint 28-ért a karbonozást...
Felfogatás meg van oldva, még pár alátétet kellene pontosítani, aztán mehet fel az egész. 1 nap munka szerintem.
30ért lefújják neked gyárira, legalábbis itt mifelénk... oldalidom felfogatása kész van amúgy?
Nem sietek én sehova a válasszal . A műhelynek elég sok referenciája van, csak arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk 3 év múlva azok hogy néznek ki.
Én egyszer házilag csináltam ilyet egy volt kocsimon, sima egyszerű fóliából házilag, az olyan 5 évig bírta.

A festéssel az a bajom, hogy a gyári színt előállítani szerintem csak "sok pénzért" akarják majd nekem. A karbon viszont mindenhez passzol és olcsóbb is jóval...
horvátországban vannak ne várj gyors választ. én csak az óra körüli idomot akarom ilyen móf karbonoztatni
Zoli32! (és mások )

Múltkor említettem neked ezt a karbonmatricás dolgot: az oldalidomot azzal szeretném borítani, és 28-ért megcsinálják az egészet.

Te már tetettél fel ilyen matricát ha jól tudom. Mennyire tartós ez? Nem púposodik fel és fakul ki egy nyár alatt?
Ezek valami 3M matricával dolgoznak, ami dombornyomott "karbon mintás".

Nyilván az igazi karbont nem akarom megfizetni, meg akkor az idom is eleve abból készült volna (nagyjából 10x-es anyagáron...).

Kösziiiiiiiiiii
szép karika , sajnos általánosak az úthibák...az egész országban...
Ez volt a mai útvonal: link Helyenként nagyon gyatra minőségű utakkal, de összességében nagyon élvezetes volt. Voltunk is egy páran! Köszönet a szervezőknek!
Még sehol sem vagyok az összepakolással, pedig mindjárt indulni kell
Na nem váltanánk már betűt akkor a tengeren találkozunk
én is
...és gondolatban szörnyülködve isszák a pálinkámat
Sanyi, gyere már a B-king topikba kicsit.
Azjó.

Mért is jó?

Mittomén.
jó......majd beszélgetek a gondolataiddal... ...egy kis travarica után összejön az...
Jo utat nektek sracok! Gondolatban ott leszek
Már Kopasz is itt van....
Mi itthonról 7-kor indulunk......bár szokás szerint....áh hagyjuk....
Én még sehol sem vagyok.
Mikor kell indulni?
és így is volt.......megjött a motor, leparkolt és szép lassan kinyílt a cippzár a tanktáskán és előmászott belőle.....
amikor először olvastam azt hittem magadat hajtogattad bele a tanktáskába
Szia.

Mint a hirdetésemben is írtam 180/55 zr17 és 120/70 zr17

üdvözlettel:
Norbi
Ez lett volna a kövi kérdésem.
"kicsire" pont jó!
180-as?
Sziasztok!

Tudom, hogy idegesítő a termékek árulása fórumokban, de úgy érzem ti sokat túráztok és lenne egy jó kis gumim számotokra.

Pirelli Diablo Supercorsa közepén még szinte új, de bővebb információ az eladó termékeim közül találtok.

Üdvözlettel:
Májer Norbert