Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak poen volt
Egy ismerosom nezett egyszer egy elado kocsit es akkor mondtak neki, hogy "nem volt hajtva, 2500-nal mindig elvaltottunk"
Én ott élem az életemet! legutóbb az AGO-nál volt megpörgetve, szerintem a moci azt sem tudta, hogy mi történik vele, ijedtében lőtt is vagy másfél méteres lángcsóvát!
Na jó azóta kicsit jobban kívánja az én szervezetem is a magasabb fordulatot!
6000 alatt is van élet
4500? ? ? ? ? ?
Hol lehet úgy menni?
7-8-en ment mindehol.
Kivétel talán az ótópálya mert ott több.
Zabált is rendesen.
Az ne maradjon ki, hogy orvos hazaspartol, nem dohanyzo, es 4500 elott mindig elvaltottak, nem volt hajtva
Igen ,nem tudom még mi lesz,mi a legjobb megoldás...
De most már van idönk
Ha eladásra megy én nem küzdenék vele gixxeresítésel.Gyári állapotra vissza és mehet fel a netre csak túrázásra használt,sérülésmentes,nemdohányzó címszóval.
Naked sv...el akartam adni,hát így már nem,vhogy lassacskán összehozzuk és marad
Hát akkor műszerfalat feletsd el a gyárit dobj fel rá egy vapor vagy koso műszerfalat.Komplett gixxer eleje az 250k+műszerfal 35e,hűtő,ha nakedet akarsz belőle akkor villahíd átalakítás.
Benne lessz 300-350e-be és marad egy SV-d amit mindenki töröttből renováltnak néz ha el akarod adni.
Sajna centis darabokban van minden...
Műszerfal nem biztos hogy kuka.A burkolatot lehet külön venni viszonylag olcsón kereskedésben.Ha a panel,LCD törött az gáz akkor komplett csere.Hűtőt lehet javítani nem tuti hogy kuka.
Ugy-ugy,már jár az agyam rajta,de hogy és miként kéne elindulnom azt még nem tudom...
minimum gixxer teló előre!

esetleg valami durvább naked kinézet
A tesomnak adtam egy körre,de szerencsére meguszta kissebb zuzodások,törés nincs.így a lényeg hogy nincs baja,de megbeszéltük és ki hozunk vmi egyedi sv-t
csak tavasztól őszig Földközi Tengerezik, meg Norvégia (Fjordok), Izland...Utána kel át a Karib Tengerre, ott valamivel melegebb van télen

600?Durva lenne ha igaz lenne...Vonattal le Velencébe, majd a legolcsóbb kabin, két hétre nincs több 300k.Nem fent kell lakni azt kész:)
Te rendben vagy nem sérültél
Ha csak a motor bánta akkor nincs is nagy baj, anyagi legyen aztán szép lassan felépül tavaj májuselsején dobtam én id juniusba már hajtottam megint! fel a fejjel öregem!
Rendben...
Este felé felteszem a kis videot is amit nagyvonalakban csináltam róla,
Csá , sajnálom a történteket
át kellene nyálaznod mire van szükséged! SZÁMOLNI KELLENE EGYELŐZETES ÁRLISTÁT + JAV KÖLTSÉGET. A listát akár ide, de a motorbontókba is felrakhatod és kukázhatsz az apróba is!
de még mielőtt bármit is, beszélj a T Sanyival!
Sziasztok!
Hétvégén összetört a kis sv-m
Az eleje,telok,felni,müszerfal,lámpa,hütö,és a hátulja elment picit jobbra
Tud vki esetleg jo árban bontott alkatrészeket?
Vagy bontót?
Az ünnep miatt vasárnap tényleg nem volt autó az utakon....igaz bolt sem volt nyitva így maradt az étterem meg benzinkút mindenkinek, de végülis alapból sem sokat vásároltunk volna boltban......,de így az üres parton nagyon jó volt menni....
Biztos nem volt jo ez a tura . Ahogy olvasom az ido is szar volt, meg az utak is .
A távolabbi Sanyié. Össze is kevertek vele párszor Szotyi is azt hitte Sanyival motorozik az egyik szakaszon, majd mikor megálltunk rájött, hogy velem volt Persze megelőzni nem lehetett, mert esélytelen volt. Minden elismerésen Szotyi úr és a DRZ-s srác előtt aki velünk volt, hihetetlen jól motoroznak! A német állatokról meg nem is akarok beszélni