Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végül is én sem utasítanék vissza egy nagyobb motort,de most mit görcsöljek az eladás + vásárlás,jaj vajon el tudom -e adni még mielött rám öregszik és mennyiért és tudok -e venni egy penge gépet persze bagóért ami szalon állapotú.
A faszom!Nem görcsölök ilyen szarokon,inkább motorozok.
A 3 literes fogyasztásról, a 180-as gumiról és a markolatfűtésről nem is beszélve.
Amúgy üdv itthon!
Szappanos melegvíz.
Ejj ejj!
Valaki tud ajánlani valami faszántos bőrtisztító spray-t? vagy folyadékot? Kicsit sok a bogár a cuccon meg van rajta 1-2 rejtélyes fekete folt amiről fogalmam sincs hogy került a ruhára!

Help me!
Vagy csak a cúz gyötri az izületeit................esetleg a hályog miatt a szemén azt hiszi hogy ducati.
Há' mer' öregszik. Elfáradnak a reflexek, sok a 120LE de azért mégsem akar átülni egy csopperre cibri után, és ugye "csak egy extrém kezdőt tud meglepni egy kisSV"
Mondjuk Laci simán lemosna nem kevés kezdőt.
Kopasz parkolni is facán tud.
1 L

Bocsi!
az igaz,hogy csak az extrém kezdőt lepi meg.De mi a szarnak egy uralhatatlan erejű öngyilkológép,ha ezzel a teljesítménnyel is lehet faszán motorozni.
Nézd meg a Kopaszt vagy Roadking-et.Ne görcsölnek, ezen hanem motoroznak azt kész.És élvezik is ráadásul.
nem biztos,hogy az extrák külön nem kelnek el.Szerintem könnyebben eladod extrák nélkül occsóbbért. Hasznot nem kell várni ,a jármű nem jó befektetés.
Mért akarná a cébéerr-t odaadni az SV-ért?
állod?mármint a különbözetet?

azt mi a faszt kezdek a lepucolt extrákkal, a kutyának se fog kelleni külön, herdáljam el bagóért?!

csak egy extrém kezdőt tud meglepni egy kisSV
4500-5000 nél van valami fura rezonanciája,ezért gyorsan fölé szoktam menni
ugye a kis sv sem olyan kicsi olykor.Meglepetést tud okozni.Nagyon sajnálom a tesódat.Remélem hamar kiheveri.
akkor a 600rr topikba írjál inkább
kíváncsi vagyok mi lenne, ha ezeket összeeresztenék a cigókkal :)
Goldwingwel gyorsabban közlekedik a Soma.
Röhögni fogsz, nem egyszer 4 alatt is járt már, 2 személlyel!
Sok országút 110 körüli tempó.

Általában 4-4,5 közé jön ki.
De.120-130-ig 5,5 lett a fogyi.
ha rám gondolsz akkor dél körül

este tessék mindenkinek nekiesni asszonypajtinak: http://youtu.be/gzM3NK6dq4s
Uj legszuro sem javitott rajta?
5 liter alatt eszik az SV-d? Autómentő visz 30 km-t a 100-ból vagy hogy csinálod?
mikor akarsz indulni?
jó idő estén holnap du. valaki kakucsring?