Szia!
Ezt az infót nem szeretnéd publikussá tenni? Magam is többször elvesztem már a bontók tengerén. (ha mail kell mindenképp: freshmaker24 kukac gémél pont com. Jó ctrl+c - ctrl+v megoldással is, csak az kell hogy kihez érdemes mennem). Köszi
a legoccób megoldás ősidőkből származik!
kisütött marhafaggyú , bizony ám sütés után hozzá a bármely horgászboltban kapható illataromát, szilárdra hűteni és kész is vagyunk!
Őseink minden bőrruházatukat és a lovaik nyergét ezzel kezelték századokon át. Nehogy komolyabban elkezdjek Én is foglalkozni a dologgal
Szia!
Olvastam, hogy összetört az SV-d. Én nemrég vettem egy töröttet, ami nagyjából ennyire volt összetörve mint a tied. Én már majdnem kész vagyok vele.
Ha kell valami szívesen segítek hol érdemes érdeklődni. Ott az email címem az adatlapomon, írj ha kell valami segítség.
Ahham Szerinted a DM-be kapni ilyet?
Mert amivel ápoltam az bevált azt is veszek mert kifogyott.
De a tisztításhoz most többre van szükség mint a szappanyos buborék.
Én levettem polcról egy bűrgarnitúratisztító-ápoló készletet.
A spidi cucc ugyanilyen csak 3500-ért 3x takarítottam a ruhát vele ez meg ilyen makroméretű 2x250 milis tisztító/ápoló folyadék van benne 7e-ért.
Szerintem 6-8 komplett pucoválást elvisz egy készlet.
Most lettem kész a gúnya takarításával.
Ezt az infót nem szeretnéd publikussá tenni? Magam is többször elvesztem már a bontók tengerén. (ha mail kell mindenképp: freshmaker24 kukac gémél pont com. Jó ctrl+c - ctrl+v megoldással is, csak az kell hogy kihez érdemes mennem). Köszi