Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint cikkszám alapján vette észre.

befejezem a floodolást :)
sőt, rendelés közben vette észre a szervizes, hogy a DR-Z -é is ugyanilyen.
gyári alkatrészként rendelhető, mivel az újabb banditok ilyet kaptak. és egyáltalán nem drága. nem drágább, mint amennyiért kisipari utángyártott gagyiként rádsóznák, mint "tuningalkatrész"-t :-)
kérdeztem én, csak úgy látszik nem a megfelelő embert :)
Szeretem a csekkeket
Nálunk Divat a második féléves gépjárműadót 2x kiküldeni 1x év elején 1x meg amikor már esedékes lenne
Zseniális

Vagy horvátország vagy ez.
hűha, az már lejárt márciusban, oda kell adnod a polgármesternek egy körre a motorodat
Gépjárműadó.Küldjem?
Sziasztok! Megyek a postára.
Valakinek Csekk?
Sziasztok,

Valaki tud esetleg eladó gyári fehér index búrát?
sziaszto,k én hitelt törlesztettem sokért....
Ha kérdezed a banner olcsóbban lett volna ugyanúgy garral.....
sziasztok láncsprayt vettem 2 rugóért.

nortek ujra.
sziasztok, Motobatt aksit vettem, 13EFt volt.
Köszi a tippeket!
Szerintem amiért ilyen kis ügyes vagy megcsinálják 5 ezerért
Hm. Az nem olcsó. Alaphangon 45 a három idom... És ha összeragasztom egybe? Akkor csak 15.
a motorosok számára kitalálták ezt a "szüneteltetés" dolgot.
tehát megmarad a kötvényed.
szerintem.
Fenyezes kb 15-20 rugo / elem.
Zoli32!

Mondtál valami műhelyt ahol megbízhatóan és jól karbonoznak. Tudnád ennek a elérhetőségét?

Az oldalidomok + hasidom kombót meg kellene csinálnom.

Budaörsön kaptam egy árajánlatot, ahol 28000-t mondtak az egészre.

Nem drága ez? Festetni nem olcsóbb?
Nem úgy van, hogy kivonásnál ot kötök újat ahol akarok?....mert akkor nem értem mi itt a gond, simán be bárkihez és kötni egyet....., de én sem vonattam még ki soha....nem éri meg legalább két napot ha nem többet elbaszni miatta és hát a telek sem annyira hidegek, hogy ne lehetne egy rövidet gurulgatni néha...
van régi sv-re is gyári idom, múltkor linkeltem... autoalkatrészek.hu-n volt asszem...
szerintem a legjobb, ha van mind a kettő. ha hűvös van textil, ha nem akkor bűr :)
...bár kétségtelenül sokkal jobban megvéd, mint a kordura. az eringen estem anno, majd rá egy körre egy srác ugyanott. rajta kordura volt, rajtam bőr. nekem semmi bajon sem lett, ő szépen lenyúzta magát....