Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen vastagabb ezért tart tovább.......,de jóval drágább mint amennyivel vastagabb nem beszélve arról, hogy nem árt sűrűbben cserélgetni a felégés miatt......
Szóval bontókról ennyit ha így nem találtál semmit akkor megyek fel svmedia-ra majd német ill angol svrider fórumokra ha ez se jön össze akkor pedig ebay.
Hát nem szívesen fikázok fórumon keresztül ezért a cégek nevét emailbe küldöm, kb egy hónapja zongoráztam végig a bontókat amik az svmedian vannak felsorolva egy alkatrész után kutatva de konkrét tapasztalatom csak hárommal van.

1. Akiktől szoktam vásárolni, ott volt de vártam egy hetet majd felhívtam őket és kiderült, hogy rossz az alkatrész ezért nem küldték el tehát végülis korrektek csak kissé feledékenyek múlt évbe pl egy csomagot elfelejtettek postázni. Lényeg: korrektek, árban is csak kicsit nyaggatni kell őket telefonon ha meg van náluk a cucc akkor inkább személyesen érte menni.

2. Másik cég általában itt is szokott lenni minden de egyrészt drágábbak másrészt semmilyen garanciát nem vállalnak az alkatrészekre. Míg az előbbiek rugalmasabbak ilyen téren.

3. Sajna erre nem emlékszem melyik volt (azt hiszem egyik pesti) kipróbálatlanul (tehát ő se tudta, hogy jó-e) szerette volna eladni nekem az alkatrészt úgyhogy természetesen nem vállal garit és ha rossz dobhatom a kukába.
Zsé! Megtaláltam a hírdetésedet és érdeklődnék, hogy nem adnád-e el a gyári rendszámtáblatartódat külön? Azt keresek most

Príma képek.Még én is rajta vagyok motoron.
Na jó lehet te voltál álruhában.
Kemény volt a csóka.
Nagyon lehidaltam ahogy elment a jobbos visszafordítóban.
Ürge?!?!?!?
Akkor mi így hogy nem volt robi meg nem parkoltak egyedien gyorsabbak lettünk.Ötre otthon egy szem eső nélkül.Pesten már hüvi volt.
Sikerült 12 litert elpöfögnöm 150 KM alatt.
Vót az az ürge aki hengerfejen kanyarodott.
Este 3/4 8-kor parkoltam be a garázsba......qrva jót motoroztunk a plitvicei tavak felé,Barcs után vízben is jöttünk,sikerült összekenni rendesen a járgányokat.
Jó az a Yoshi
A hátsófékes kanyarodást/korrigálást az én is kitapasztaltam a hétvégén
Volt 1-2 olyan kanyar ami a közepe felé lepett meg
Ott 1 boxermotorossal végig menni
Lehet kéne vinni +blokkprotit
Hazaértetek?

Jól mondta Sándor.Zörög,csühög,morog,fujtat de él alattam.
És a yoshi dörmög a szerpentinen végig .
kész élvezet.
Bár lehet a következőre felteszek egy Pilot Powert a 2ct-sből hátha jobban tapad.
És ma tyuningoltam picit rajta..................lejjebb raktam a fékpedált (már elérem) így gyakorolom a hátsófékes kanyarodást.
Csakis,kizárólag vmi életre nevelő szerpentinen!
Végre!
Az a sok mássalhangzó úgyis kimondhatatlan volt!
Legközelebb kipróbálod Szotyi úr az 1000-est is
Halihóóóó!

Köszönet Sanyinak a túraötletért,résztvevőknek a hozzáállásért,Zolinak meg az SV filing biztosításáért!
Huhh asszem motorrad a nagykőrösin.6900 valamennyi volt.
ha jól tévedek,nemrég cserélted a légszüröt

gyári légszüröt hol vettél,mennyiért?
Olyan................vanyekes.
Jupíííííííííííí
Na milyen a régi új nevem?
8,5 mm körül kéne lenie.
Oda is irtam már de azért köszi
Jó estét!
Tudja valaki,hogy a gyári fékbetét az utángyártottnál vastagabb-e,és ha igen,számottevő-e a különbség?
majd elviszik. enyémet szombaton vették meg. 1.2 -ért. sajnos sürün fogom látni mert az ismerősöm fia vette meg és itt laknak a városban. ő értékelte a sok extrát rajta. ami "csupaszokat" nézett azok sem voltak sokkal olcsóbbak ebből az évjáratból, plussz tudta kitől veszi és mit vesz.