Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"akarok" = "van lehetőségem" :o)
lélekben ott voltam.
én Krk-re szoktam menni (kocsival), arrafele is jó utak vannak.
jaaa, Veletek nem mentem volna, csak egy kis egynapos ottebédelősre valahova Mo-n. Azért már csak előre szóltam volna ha Veletek akarok tartani :)
Minek?
Eddig is láttalak.
Fura volt nekem az a kép amit Szotyi fotói közt van olyan érdekes volt a lámpám... Ma jöttem rá mért...
Kiégett az izzó... Valószínűleg még lefelé... mert pénteken még világított.
Kell vennem olyan szuperfehéret mert az bevált
Karok nem ....................Esetleg megnéznélek hogy nyeled le a Kóreai élő picipolipot fapálcára tekerve.
nyóckaru nem jó?....pedig átöleli a gigát.....
Csak olyat aminek két lába vagy több illetve 4 lába vagy kevesebb van.

Ezaz.Ha nincs kamion már van ismerős aki jutányosan bérbeadna ducatot abba 4-5 belefér és ki lehet sederni vele gyorsan.
mér' Te mit ettél?
Jövő télen lehet egy kamionos kivonulóst csinálni........csak legalább 10 motor kéne, hogy olcsón megússzuk valenciát....kivinni a gépeket és 4-5 napot kint motorozni át marokkóba is....
A tintahal meggyógyított volna....... ...nekünk jót tett......
Akkor most jó hogy nem jöttél.
Viszont ezt egyszer végigmehetnéd..................kihagyhatatlan élmény.
Most ez a favorit később más.
Egy görögöt is kéne meg egy spanyol autóskivonszolóst.
szeretnék-szeretnék...
én egy bp-krakkó-zakopane-bp túrát tervezgetek, 577 útbaejtésével. autóval imádtam, motorral is szeretném kipróbálni.
tavaly elmaradt, de ez lenne az éves "kimenőm" :-).
amúgy inkább csak egynaposak. az előző hétvégén is elzavart (volna) a feleségem motorozni, de extrém gyomorproblémák miatt kihagytam.
Köszi,akkor jól rémlett valami ilyesmi....
Jöhetnél te is.
a 650 k3-k4 segédváz nekem ugy rémlik nem egyforma
nyomort itt is látok eleget.......inkább oda mennék ahová jutni szeretnék......
Miért? Nagyon katasztrofálisak az utak? Én 2008-ban voltam kint a Déli-Kárpátokban, ott rengeteg új út épült... igaz, az már bőven Románia és nem Erdély...
erdélybe nem akarok menni.....azt kihagyom sokáig...
Esetleg Erdély/Románia déli része? Zsil völgye, Transzfogarasi út... Választék bőven van! Első nap Bp.-Arad-Déva-Zsilvásárhely (Targu Jiu), második nap át a Transzfogarason Marosvásárhelyig, harmadik nap haza...
de az is lehet éppen.......úgyis érdekel az isonzói emlékmű és a csatatér már ami megmaradt belőle...
Szép-szép, de az utak nem tetszettek....ha akarunk kanyarogni is akkor inkább az alpok...
Az ezüst K3 tehát arra jó Zoli szerint...