Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menet közben klónoztatok egy két 1000-est?
Ezek szerint jól sikerült a túra. 3 hét és mi is megyünk :)
Ikrek
Olyan kicsinek látszik.
Ismerős a csónak? 450 fős és nem nagyon nagyja el Európát (görög-olasz-horvát részen lehet vele csónakázni) amin 1 hét 600E ft/fő-től kezdődik
Higgy neki.................csak benzinkutakat láttunk.................borrrrzalom.
Semmi templom csak azok a fránya kanyarok.
A végén már rájuk sem birtam nézni és csak egyenesre vágytam.

Az tényleg nem lehetett valami jó!
Én is hazaértem életem első túrájáról amit 1430km-el zártam. Szó szerint felejthetetlen élmény volt. Gyönyörű szép helyek, nagyon rendes, közvetlen és segítőkész emberek, sőt még szépek is voltak köztük Remélem találkozunk még hasonló körülmények között idén
Jó.
Bővebben:nagyon jó.
Szószártyár módon:Megagigbrutáljó.
áááá...szar.....túl jó út, semmi eső és ilyenek...
Hazaértetek?

Milyen volt?
egen.basa a tankon meg nem volt.
Khhmmm...
A vén kecske is megnyalja a sót
Zoli! Istenien Fotózol
lidl-ös táska bevált?
Jóképű bugyikék sütkérezik a tengerparton.
És jólérzi magát ott.
én nem, de talán mások igen....sokan voltunk, de külön csapatokra oszolva mindenki olyan tempót ment amilyet akart....
Itthon.
Ezek oszt az életre nevelő szerpentinnek.Még a magamfajta fakezű-falábú is élvezi a kanyargást a néptelen jobbára nagyon jó minőségű utakon.
Kihagyhatatlan túraútvonal.
És mielőtt jönne az aktuális fogyasztáskérdés kurva sokat eszik a dög.
És a gumi is elég a 160-as zadarig meg vissza.
5,5-7,8-ig.
Ha 30e-ért festik én nem carbonoztatnám mert drágábba jönne ki jóval.
képeket csináltatok?
Megjöttünk....elég jól sikerült és mozgalmas túra volt ........ilyen üres utakat amik most voltak kint még nem fogtunk ki.....úgy lehetett menni a parton ahogy akartunk és nagyon jó időnk volt....
Egyáltalán nem drága a gyári szín.Sima metál olyan 2000 ft/dl.
Szerintem semmivel sem lesz költségesebb fújatni mint rárakatni azt a gagyi matricát ami ki tudja mennyire tartós.
balcsi!

szerintem vegyél egy régi sparhertet,aztán vedd le róla a fustcsövet,majd szigetelőszalaggal tedd fel az sv-re.

hallgass rám,tuti kurva jo lesz a mocc!
Természetesen a saját órabéremet nem számoltam bele. De amúgy szerintem legtöbbünknek még úgyis olcsóbb lenne...
Nagyjából 50K a teljes költségvetés. A gyári idom ennek nagyságrendileg a duplája, legalábbis, amikor én megvettem az utángyártottat (akkor olyan 110-130 között volt, felszerelés nélkül).

Nagyjából 50%-os áron kapod készre, cserébe szerelgetni kell, viszont olyan lesz, amilyennek te szeretnéd. Nekem megéri.
Nyugi, készül róla dokumentáció, képekkel, pont azért, hogy meglegyen.

Nekem azért szimpi ez a megoldás, mert SZERINTEM ez az idom sokkal jobban néz ki, mint a gyári és mindennel együtt a költségvetése kb. a fele a gyárinak.
Cserében szerelgetni kell, de azt én nagyon szeretem. Vághatsz bele mintát, formázhatod, faraghatod, kiegészítheted, stb. Jó játék amúgy...