Nahh akkor kellene mert az ezüstre akarok venni ami ugye 5-ös, a kék az K7 de azon gyári van, így azt nem kell piszkálni. Most néztem a licitet és elég jól felugrott és még van sok idő, szóval azt buktam
Sanyi úr tudna talán választ adni, hogy jó-e a 650-es rendszámtáblatartó az 1000-re. Ha igen akkor érdekel... Holnap délben lejár egy ebayes licit, ha az nem jön össze az adott összegért akkor megpróbálhatjuk
szia !
nem akarom senki üzletét rontani de ha a 650-é jó az 1000-re akkor az enyém is eladó mert az meg maradt nálam a rendszám világítás nincs hozzá. ha érdekel írj az e-mail címemre adatlapomon megtalálod.
Látni az már mellékes de látszódni kell
Én most babasamponnal és körömkefével csináltam mindent lehozott csak annak az 1 bogárnak a színét nem.
Aztán leápoltam bőrápolóval ilyen méhviaszos.. a DM-be vettem 1500 pénzéé spricnis
Azt az ablaktörlőt meg akkor megkeresem...
Bár azon is agyaltam mi lenne ha tennék vagy 10 réteg főlát a sisakra mint súmahernek van és akkor csak lerántom
Lajosban keresd.Meg a tiszíttót is.Én kéztisztítót és a súrolókefét javasolnám.
Mondjuk a PR cleaner vagy ultra.
Nekem minden kijött simán.
Nem is vettem menő rohamosztagosruhát.
Fóótos lett a ruhám hogy most Horvát vagy Magyar vagy mind2 bogártól nem tudom. Nem vészes.. csak kérdés ha a szappan nem szedi ki a szinét a bogárnak akkor vajon mi?
Annyira nem vészes mert kis helyen van meg picike a folt de azért kíváncsi lennék mi az ami leszedheti de nem bántja a bűrt.
Volt vagy 1 óra ruhatisztítás, de megérte tengerparti bogár még úgyse volt a ruhámon
Annak idején láttam valahol kesztyűre varázsolható plexitörlő lapátot vagy mit.
Létezik az még valahol?
Mert hazafele keszin csurom vizes volt az út és ugye a felcsapott víz beterítette a bukót...
Ezt kéne valahogy orvosolni... Mert elő szokott fordulni ilyesmi. meg hogy lespriccelnek az autósok mosófolyadékkal
ezért írom ha lenne fix jelentkező nem írom ki és nincs gixer, de igazából velük sem volt gondunk főleg mert másnap már ugye külön is mentünk és csak este voltunk együtt...
ha lenne fix 10-12 jelentkező nem írnám ki mert akkor 50-en lennénk.... ....mondjuk így sem volt rossz mert volt történés legalább és amúgy is akiket nem ismertünk azok is mind jófejek voltak.......
63112-16GB1-291
nem akarom senki üzletét rontani de ha a 650-é jó az 1000-re akkor az enyém is eladó mert az meg maradt nálam a rendszám világítás nincs hozzá. ha érdekel írj az e-mail címemre adatlapomon megtalálod.
Látni az már mellékes
Én most babasamponnal és körömkefével csináltam mindent lehozott csak annak az 1 bogárnak a színét nem.
Aztán leápoltam bőrápolóval ilyen méhviaszos.. a DM-be vettem 1500 pénzéé spricnis
Azt az ablaktörlőt meg akkor megkeresem...
Bár azon is agyaltam mi lenne ha tennék vagy 10 réteg főlát a sisakra mint súmahernek van és akkor csak lerántom
Mondjuk a PR cleaner vagy ultra.
Nekem minden kijött simán.
Nem is vettem menő rohamosztagosruhát.
Annyira nem vészes mert kis helyen van meg picike a folt de azért kíváncsi lennék mi az ami leszedheti de nem bántja a bűrt.
Volt vagy 1 óra ruhatisztítás, de megérte
Annak idején láttam valahol kesztyűre varázsolható plexitörlő lapátot vagy mit.
Létezik az még valahol?
Mert hazafele keszin csurom vizes volt az út és ugye a felcsapott víz beterítette a bukót...
Ezt kéne valahogy orvosolni... Mert elő szokott fordulni ilyesmi. meg hogy lespriccelnek az autósok mosófolyadékkal
Van gurulós fotó rólunk
Köszi elöre is a segítséget,asszem bonto lesz belöle....ha kapni mindent
mail:magyariandrey@gmail.com