Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent a motoron nincs értéke!
Levéve esélyes eladni vagy felhasználni máshol!
Szerintem vedd le.
Bakker a TÜV papíros lenne a dobod akkor pályáznék rá de így
Számítok rá
Megvan a gyári kérem.Visszarakom egykerózni meg nem tok.
Úgynézem ebbe pár szenyó is belefér
Ne aggódj viszek karokat ha más gépem lesz akkoris.
Teló és féknélkül hogyan viszik el? Végig egykerón mennek és csak hátsó féket használnak?
Ja ja vigyétek már el hátha megszabadulunk tőle
Eus szabványra kell cserélni tehát sztem ránk is vonatkozik nem csak a németekre

Sajnos kintről csak úgy éri meg mocit behozni ha a kiutazási és a szállítási ktg-eket letudod faragni, mert ott megy el a költségek nagy része.
Én is mindig az autoscout-ot és a mobile-t nézegettem de semmi értelme mert akárhányszor kiszámoltam mennyi lenne hazahozni a mocit vagy autót rögtön el is vetettem az ötletet.
esetleg valakinek valami tapasztalata van ezzekkel a táskákkal kapcs.-ban h az utas elfér-e tőlle ?
Mivel sosem utsoztatok én nem foglalkozom vele.......van a kipuff és a táska közt jó 10 cm.És gyorsan megyek hűt a szél.
ohh. nem vászon, hanem textil ...
Csáó !

Én is nézelődök/-tem a vászontáskák után... igazából nekem is az lenne a bajom, hogy talán elképzelhető hogy nagyon közel lenne a kipufogóhoz? meg ahogy a képeden néztem, akkor az utas nagyon nem is tujda hova tenni a lábát... vagy ez csak a képen torzít ennyire ?
Jössz pénteken?...és iszol-e rendesen?...mert Viktorunkat ismerem....
Üdv itt is!
Szasz.
Üdvözlet!
Sziasztok! Csak gondoltam, ha már regisztrátam, beköszönök
Valamennyire hőálló de rá nem raknám a kipufogóra.
Sziasztok!
Eladó 2003.6 havi sv 650n törötten!
Az eleje sérült:telok felni,lámpa,müszerfal és hütö,javitás kb 200-250ezer
Ára megbeszélés alapján,kb 350 re gondoltam!
az nem az enyém. Csak az a baj hogy kipufogóhoz közel van táska. nemtudóm mennyire bírja a meleget
még csütörtökön fixálunk le mindent az indulással kapcsolatban.
ugyanott lesz ahol múltkor?
Zsomborral beszéltél?......akkor Ti 7.40 körül legyetek ott fehérváron, rendben?
Jobbis..............rossz vót nézni.
Bandittal gyössz?
Ez így van annyi különbséggel, hogy nem pár hét hanem inkább páűr hónap az új törzskönyv......jártam így tgk-nál.......először a közlönyben kell megjelentetni(már nem tudom hányszor) éás ha annak lejárt a várakozási ideje utána kell egy új eredetvizsga és azután álítják ki....
most már nekem sem lesz a hátamon táska