Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hallod.................és még közös gumizás is volt.
Neked a Zoli hordja a gumidat?
Sietünk?
Már most indulnék.......
Szivesen.
Kösz a gumifuvart Zoli!
Hova siettek.
Elvileg mi már pénteken megyünk,ott találkozunk..........
Van benned némi szadista hajlam?Direkt kínzod magad?
vki ment már elöttem ilyen indexes sv-vel (talán tapir)
nem ajánlom
nem jól látható
Már majdnem egész biztos vagyok benne, hogy őket hívtam áruk is korrekt (tizen pár ezer, bontóból is kb ennyiért kapod meg és ott ugye vagy jó vagy nem) és gari is van rá 6 hónap.
Köszönöm szépen!
Na akkor most örülök,mert én is ezt találtam, akkor legalább így bízhatok benne, hogy tényleg jó lesz, ha már Ti is mondtátok!
Köszi köszi köszi, és bocs már a nyaggatásért.
Bocsi megfeledkeztem róla:

SOLVART KFT
NYÁRFA U. 14.
2800 TATABÁNYA, KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
Telefon: 06-20/9-189-743
Fax: Tel: 06-34/302-463

Azt hiszem ez az. De azért várjuk meg Sanyi hozzázólását mert nekem valamiért pest rémlik.
tSanyi elérhetősége fent van az adatlapján
Bocsi már a nyaggatásért, de akkor valamelyikőtök meg tudná nekem írni majd az elérhetőségét a pesti valakiknek feszszabbal kapcsolatban?
(oOKopaszOo, v tsanyi)
Zoli32 elgondolkodtató amit írtál... még gondolkozom rajta h. az integrált legyen, vagy két kis diszkrét indexet tegyek fel. De hogy a gyárit mindenképp ledobom, az tuti:)
.....ezt a "kis" elírást egy 2009-es katalógusban találtam.....
Nincs valakinél elfekvőben egy akksi alatti doboz fedél? Valamilyen módon elhagytam az enyémet:S
http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-S...

ép bele akatam egybe 6.000 ft korul van átszámitva
Ebayen keres rá lehet venni kinábol én 4.000 ft ér vettem ingyen szállítással. Előtte meg ugyanazt az egyik motoros boltba 23.000 ért :S a kettő közötti különbség a kinai fekete burás e betu nélkül a másikba van e1 e2 e3 jel egyébként teljesen ugyanaz. Integrált indexes mind a kettő. Ha kell link szolj tudok talán küldeni
Alabjában véve nem ez a gond.Hanem hogy van egy kötelező szabály a két index közti távolságra amit nem teljesít.Nameg így sem látják a bambább autósok az indexet meg a féklámpát.
Hát még ha sárgán pirosan össze vissza villog meg fékez.
Azért nem jó, mert piros, narancssárgát villog?
Egen...............ebay,de árulják itthon is viszont tuti a KPM-nél nem megy át és nehezen látható az indexelés.Rendszámtartót meg Tomtech vagy KB féltucat helyen lehet beszerezni motorboltok,louis,shox stb.
...tárnoki gyerek....