Egyébként ha valós a 2ezer km és most venném az SV-m akkor biztos megvenném. 2Ekm-es motor 1.2milláért? Mennyi lehetett újonnan? 2.2 mill biztos. Valaki elég sokat bukott rajta... Mint a Banditomon annó mert 1mill-ért vettem
Egy hozzáértő megmondja, h valós-e a km. Az én 2007-es kék SV-mben 8600km van van valósan, és azon látszik is, hogy nem több. Gumik DOT számát meg kell nézni, hogy azért ne legyen 2008-as mert az gyanús De ezen is gyári gumik vannak mint az enyémen. Én 1.160.000ért hirdetem és 2 érdeklődő volt rá 3 hónap alatt ami nevetséges. 2007-es nagy Banditom sip-supp elment 8E km-el 1.51millért, ugyan ezen adottságokkal az SV a béka segge alatt van, 1 milláért ha el lehet adni talán ami egy 2007-es motorhoz képest iszonyatosan nevetséges. Kurvára nincs pénze a népeknek
Hát én is így gondolom...................de hát a srác aki megnézte váltig állítja hogy 2007-óta ennyit ment a gép és így patent meg úgy és simán megér ennyit.
Madi ötletéből kiindulva:
Péntek délután motorozás Kakucson? (feltéve ha van pálya)
Kollégákkal megyek 1/2 5-től gokartozni, lehet hogy egybekötném egy kis motorozással.
így
meg aztán egyenesen gyönyörű
ez meg 2 rugóval drágább de jóval többet tud
jobbak vannak ócsóbbért...
üdv. a klubban
az a fehér puma egyébként ÁSZ!
nem tudtam de már tudom:D akkor kettő:D köszi sziasztok!
Hengerenként 1!
Nemdohányzó idős orvos házaspártól.
Madi ötletéből kiindulva:
Péntek délután motorozás Kakucson? (feltéve ha van pálya)
Kollégákkal megyek 1/2 5-től gokartozni, lehet hogy egybekötném egy kis motorozással.
link
Végre 15.-17-ig 30 fok lesz, 0 esővel, igy szerintem felnézek Kecskemétre, v. Kakucsra tekeregni egyet
Valaki ?
Me ha megvan irány a zippzáras néni vagy bácsi és 2 csimmád van!