Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam, az adatlapodon megadott mail címre.
ez majd 15 rugóval olcsóbb...

így
meg aztán egyenesen gyönyörű

ez meg 2 rugóval drágább de jóval többet tud
ennyi zsetont nem adnék ezért a csizmáért!

jobbak vannak ócsóbbért...
szépen szól az biztos :P
az a bódis biztos jól muzsikál

üdv. a klubban
Hát akkor meglett az első motorom:D
Nekem van.....
Nincs valakinek véletlen egy alsó villahídja SV650S-hez '03utánira? Vagy esetleg tudtok egy bontót ahol van? Köszi!
javulsz!

az a fehér puma egyébként ÁSZ!
Érdekel valakit '05-ös Suzuki DRZ 400 S enduró gyári Excel supermoto szettel, extrákkal.......csere N-es SV-re (ha szükséges ráfizetés megegyezéssel)?
igen....
nem tudtam de már tudom:D akkor kettő:D köszi sziasztok!
Ezt komolyan kérdezted?

Hengerenként 1!
sziasztok. tudja valaki az 1000 es nakedbe 1 vagy két vezérmű lánc van?köszikkkke
Egyébként ha valós a 2ezer km és most venném az SV-m akkor biztos megvenném. 2Ekm-es motor 1.2milláért? Mennyi lehetett újonnan? 2.2 mill biztos. Valaki elég sokat bukott rajta... Mint a Banditomon annó mert 1mill-ért vettem
Egy hozzáértő megmondja, h valós-e a km. Az én 2007-es kék SV-mben 8600km van van valósan, és azon látszik is, hogy nem több. Gumik DOT számát meg kell nézni, hogy azért ne legyen 2008-as mert az gyanús De ezen is gyári gumik vannak mint az enyémen. Én 1.160.000ért hirdetem és 2 érdeklődő volt rá 3 hónap alatt ami nevetséges. 2007-es nagy Banditom sip-supp elment 8E km-el 1.51millért, ugyan ezen adottságokkal az SV a béka segge alatt van, 1 milláért ha el lehet adni talán ami egy 2007-es motorhoz képest iszonyatosan nevetséges. Kurvára nincs pénze a népeknek
Elírás. 280 km, véletlen egy nullával többet ütöttek.
Nemdohányzó idős orvos házaspártól.
Hát én is így gondolom...................de hát a srác aki megnézte váltig állítja hogy 2007-óta ennyit ment a gép és így patent meg úgy és simán megér ennyit.
Szevasztok!

Madi ötletéből kiindulva:
Péntek délután motorozás Kakucson? (feltéve ha van pálya)
Kollégákkal megyek 1/2 5-től gokartozni, lehet hogy egybekötném egy kis motorozással.
korrekt szó a fullgázzal egy mondatban?
Srácok.Fullgas-os SV 2800 Km-el hihető.Én aszondanám muhaha de fene tudja.Ennyire korrekt lenne a fullgas?

link
Jóestét mindenkinek ! :)

Végre 15.-17-ig 30 fok lesz, 0 esővel, igy szerintem felnézek Kecskemétre, v. Kakucsra tekeregni egyet
Valaki ?
Úgy voltam vele hogy ha ne cserélik akkor azt csinálom.Már beszereztem fillérekért 2 vízmentes zipzárt.
Jó hülye kérdés írtad hogy csere...
Ozt a régi az csere vagy megvan?
Me ha megvan irány a zippzáras néni vagy bácsi és 2 csimmád van!