Háááát.......mivel a zipzárhúzókát elhagytam minimum kacsaszalagezüst lett volna az egész.De hoova tegyem az ollót amivel minden levétel előtt fel kell vágni.
Kényelmi szempontból ezen sokat számít a felhúzható zipzár a biztonsági és bioveszély szempontját meg még nem is említettem.
Ehhez képest elhanyagolható az a pici vizuális környezetszennyezés amit a fehér pumajel okoz.
Viktor 7 körül jön, addigra gyre nyugodtan, de ha előbb érsz ki az se gond, a kutyáőval majd elleszel......a lányok elvileg otthon vannak......igaz, telón nem látom
Ja.Én már gyakorlatilag összecuccoltam.........csak az elektronyos cuccok kamera,telefotöltő,fényképező töltő van meg a szervízpakk,karok, huzalkötegelő,kacsaszalag,alumínumhegesztő van hátra.
Fékkar lesz az ülésed alatt vagy keressem az enyémet meg?
De garis lett.Halál rendes volt a csóka.
Jézus ebbe a csimmába el se tudsz esni mert talpra állít
Kényelmi szempontból ezen sokat számít a felhúzható zipzár a biztonsági és bioveszély szempontját meg még nem is említettem.
Ehhez képest elhanyagolható az a pici vizuális környezetszennyezés amit a fehér pumajel okoz.
Bár határozottan megfigyelhető Zsé káros hatása minimálisan
Rikítana a lábad
Nekem a következős sisakom lehet hogy olyan láthatósági ződ lesz! az tetszik ha már a szentségtörésnél tatunk
Irigykedek is mert a puma fehér
Gariban.Vatta újra.Bár nem lett full fekete.A pumajel fehér.
Vazze.
Divatolok.
még pelusos voltál
Nem sikerült.2x 1 nap.
Nagyot nézett mindenki a nagyszervíz alatt a pitben.
Fékkar lesz az ülésed alatt vagy keressem az enyémet meg?
kuplungot hozok kettőt is.