Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem került pízbe csak decemberben accijóban 50-es a régi most meg nullában kaptam ezt az újat így egen.
az ára is korrekt volt.Teljesen jó árusítva van
Persze.Csak halkan jelentem hogy valamibe beakadt a felhúzó és leszakadt.
De garis lett.Halál rendes volt a csóka.
a desmo az?
A padka haggyán az menekül tőle.................na de az aszfalt is.Sosem megyek le addig hogy leérjen pedig már kezetfogtam a kisvakonddal is.
Padkaterelő?
Jézus ebbe a csimmába el se tudsz esni mert talpra állít !
Háááát.......mivel a zipzárhúzókát elhagytam minimum kacsaszalagezüst lett volna az egész.De hoova tegyem az ollót amivel minden levétel előtt fel kell vágni.
Kényelmi szempontból ezen sokat számít a felhúzható zipzár a biztonsági és bioveszély szempontját meg még nem is említettem.
Ehhez képest elhanyagolható az a pici vizuális környezetszennyezés amit a fehér pumajel okoz.

Bár határozottan megfigyelhető Zsé káros hatása minimálisan
divat motoros vagy.Mer csak az a jó ami szakadt meg fekete
Az biztos
Rikítana a lábad
Nekem a következős sisakom lehet hogy olyan láthatósági ződ lesz! az tetszik ha már a szentségtörésnél tatunk
Csak a jel........és mert nem volt.Fullfehérben már szentségtörés lett volna.
Jó az!
Irigykedek is mert a puma fehér
Most se jobb...................de kicserélték a csizmámat.
Gariban.Vatta újra.Bár nem lett full fekete.A pumajel fehér.
Vazze.
Divatolok.
jó de az mikor volt
még pelusos voltál
De.
Nem sikerült.2x 1 nap.
Nagyot nézett mindenki a nagyszervíz alatt a pitben.
Csalánba nem üt a ménkűűű no!
Most nincs.Nem érkezett még.
Nekem nem kell (kopp-kopp).
Viktor 7 körül jön, addigra gyre nyugodtan, de ha előbb érsz ki az se gond, a kutyáőval majd elleszel......a lányok elvileg otthon vannak......igaz, telón nem látom
Nem árt az, múltkor is milyen jól jött a váltókar!
Zoli te 1 komplett motort viszel magaddal?
Ja.Én már gyakorlatilag összecuccoltam.........csak az elektronyos cuccok kamera,telefotöltő,fényképező töltő van meg a szervízpakk,karok, huzalkötegelő,kacsaszalag,alumínumhegesztő van hátra.
Fékkar lesz az ülésed alatt vagy keressem az enyémet meg?

kuplungot hozok kettőt is.