Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári fehérnek tűnt piros ülésekkel.....
Akár.
Most ülök motorra, csak ne essen mert gutaütést kapok!
Bezzeg tegnap mikor túlóráztam kurva meleg volt és sütött a nap!
Van igazság? kérem?
Levágta volna az egyik dobot?....
Zsé?
Szajolnál láttam ma egy fehér idomos 650-est......innen valaki?......egy chopperessel beszélgetett.......ez nem feltétlen kizáró ok...
Azt én is! Még lámpaolajnak is jó volt a petróleum helyett!
Ja-ja, most néztem Én is 41/46mm, akkor nem jó!
Vagy 43-as. Passz.Le köll mérni de a 650-esé tuti 41-es.
Nem.A 650-es 41 mm-es az ezres 46 mm-es de elvileg van aki kimaratta és jó lett.Én nem így tettem.
Sziasztok!

Valaki nem tudja esetleg, hogy a 650-es felső villahíd az 1000-eshez jó, avagy sem?!
Szervízbe kéne tólni.Karbit nem babrálnám otthon mert általában csak rosszabb lesz mint volt.
Sziasztok!
Nemrég lettem egy 2002-es 650N tulajdonos és nagyon tetszik meg jól is megy! Viszont amikor még a motor hideg, elindítom várok vele kb 4-5 percet, a szívatót visszatolom teljesen a motor általában leáll. De ha 2500-3000-es fordulaton teszem ugyanezt akkor beáll 1100-as fordulatra (alapjáratra).
Segítségeteket előre is köszönöm!
a fékolajnál arra kell figyelni, hogy ne öntsd rá a festésre
ha ráülsz a motorra akkor 20mm legyen mozgása a láncnak.Inkább lazábbre hagyd mint feszesre.
Sziasztok!
'99-es SV 650S -emhez vettem motorolajat+szűrőt, új gyertyákat, fékolajat. a Kérdésem az lenne, hogy a fékolajcserénél mire kellene figyelni? Valamint a láncot milyen feszesre kéne állítani?( ha jól tudom,ráülve 1 cm-es játéka lehet a láncnak középen).
Válaszotokat előre is köszönöm!
Fő az optimizmus
Buták ezek a yardok.
Ákkó nyem tom :)
De Usa Yoshi tüv papírral tényleg kissé necces
Nem illik bele a design-ba.
és ha maradsz a 3 hengeresnél, akkor tedd arra!
Hallottam sportdobos Triple-t túlságosan szép volt
usa dob eu szabvány
Az a terv! Viktor pálinkájához már volt szerencsém szilveszterkor... úgy emlékszem. Jóféle!
Majd az lesz.Gravír és papír kérdése.