Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi!
Sírni tudnék! Feszítettem a láncon és jóval a piros jelzésen belül vagyok!
És szerintem még mindig laza...
Szóval nagy eséllyel cserés a téma.
Megsasolod a jövő héten hogy a fogaskerekek elviselnek még 1 láncot? vagy az is cserés... (hogy a cica rúgja meg )
Ráadásul 1 szem meg is van szorulva. meg Rozsdafoltos a cucc... Nem tett neki jót a hétfői monszun! Pedig volt rajta kulimájsz tisztességesen! De szerintem a múltkor mikor túlfeszítették a gumicserénél ahogy mondtad azt tett be neki keményen!
Már összepakoltam. Aztán valamikor léc...
én még dolgozok.......majd 7-8 körül érek haza talán, de a lányok remélem addigra összepakolnak....
Mindenki pakolászik?
10-12 ért oda adom a pupot akinek kell
http://kepesmotor.hu/motor_kie...

a kapaszkodo már nincs meg.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek...szóval a fékolajat csak a tartályba töltöm azt annyi? Gondolom a minimum és maximum jelölés közé :)

Üdv!
Ez nagyon plasztikus volt................kérném azt a 12 mm-es sajtolt szénacél kör keresztmetszetű rudat Józsefem mert per pill bekakilok az emelés közben........................helyett Józsi a 12es gömbvasat mert beszarok.
Tudálékoskodás akkor lesz belőle ha valaki tudja, hogy mit jelent a közbeszédben(ráadásul még így is tanították anno csak a kb 15 éve kiadott könyvekben szerepel már másképp) és ha meghallja, hogy valaki a régebbi szóhasználat szerint ejti ki akkor a hozzáértését villantva kijavítja az illetőt...... . .....bármelyik lakatosműhelyben a gömbvas, köracél stb. szavakat azonnal megértik sőt a technikus/mérnök urak is tudják miről van szó, de jól esik kijavítani a tudatlan melóst pedig a melós is tudja csak könnyebb kiejteni a meló közben az általános szóhasznáűlat szerint mint állandóan miközben leszakad a karja mert épp a kezében tart egy mázsás vasat és kell a gömbvas odakiáltani a Józsinak, hogy hozd már bazdmeg azt a kurva gömbvasat mert beszarok mint szép szabatosan a mérnök úr kedvére téve szépen körülírja, hogy mivel mit szeretne és közben megvalósul a beszarás.....

bremsa vökvi.
ez jó

hívjuk egyszerüen preno likido-nak mint a filippínók és akkor mindenki boldog lesz de főleg a filippínók
Mittomén.
...még annak sem(legalább is,ha én teszem ).
K3-tól felfelé csak fiatalabbak vannak,nem?!?!?
csak kekeckedésnek?
99-03.ig gömböc kasznis utána szögletes. Nem felcserélhetők.
oké holnap teszek fel igérem ma már nem tudok sajna
Speciel pont nem.K3 tól felfelé jó..............ha K3-as.Egy kép sokat lendítene egy üzlet beindításához.
...............apa, kezdődik.............
Sziasztok
van egy sv650 k3-ra való üléspúpom de szerintem jo ennél fiatalabbakra is, k3 on volt használva király kék színü , állapota: karcos
12 öt gondoltam érte, akinek kell oda adom.
Gömbvas?.....az olyan,mint a köracél?
Ha valaki valamit a nevén nevez,azt nem igazán tartom határtalan hozzáértésnek........