Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobban tetszett mint a glokner
félelmetesen szép volt
jókat ettünk-ittunk
thx a szervezést Sanyi

Zoli! a bürgebüré majd átmegyek,és thx a cipelést (tarvizióban vettem occsóé egy kabátot)
kanyar
Igazából ami különleges volt és még nem láttam hasonlót az a Mangart volt és az a szerpentin ahol ma jöttünk.......kiváló útminőség, széles út és eszméletlen mennyiségű kanyar.....
Új tessék mesélni, hogy szívem meg ne szakadjon!
Én nme csináltam illetve Laci gépével a Mangarton igen, lehasaltam és kibújtam a szakadék fölé miközben fogta a lábam......remélem sikerültek a képek..... .....és kamerázott is párat, olyan szerpentinen jöttünk ma haza, hogy Lavamünd elbújhat mellette... ........persze Lavamünd oda-vissza megvolt...
képek hun vannak
egyébként a köbcenti mindegy .A 650-is 6.-ban 3500ford. alatt csattog mint az állat.
Mi már itthon.....igen jó volt.... ....és eső is csak mutatóba pár perc, inkább meleg és napsütés, szerencsénk volt ......
szerintem hamarosan megjönnek
Hol vannak a külföldről érkezők? Még mindig úton vannak?
hú milyen vita lett itt.Pedig a fő vita partnerek nem is voltak jelen
Persze SVhez kérdezem az adatokat (SV650s).
Valaki esetleg megtudja adni a paramétereit egy 35-40cmes palástal rendelkező sportdob összekötőcső hajlásszögének és hosszának? Vagy ha van valakinek hasonló paraméterű azt megvenném. A másik pedig az első kerék tengely, szintén boltolnám, ha van!
Nekem 1000-es SV van, de azt 3-4ezer alatt nem lehet használni mert kapálógép jellege van. Az felett álom, az alatt rémálom. Aki ezt eltudja fogadni csak az vegyen SV-t. Pontosabban az vegye meg az én SV-met
nekem is sv van , a városban állandóan a váltót kell rugdosni , vagy a láncot rángatja vagy ordit mint az állat. finoman nem megy neki a lassú tempó. Mig egy sor4 nek igen. Egy undor vele a városban araszolni emiatt... A 650 es SV sookkal kulturáltabb. NAGYOKOS.
gsxr1000 38km/h-300km/h 6.fokozat pl.
RÜHELLEM a SOK FURIK MENŐZŐ 1000-es SV SEKET. Akik azt hiszik ők a leg leg leg ek. Elkurták az sv imidzsét
Egy lófasz kanyi amirt irsz .
50 nel ezres sv-vel 6. ban. Megnéznélek h.gyerek
Nézzük össze a sok sor4 ből pl egy 1000 gsxr-el ki fér be jobban
fasz
Hali!
Engem érdekelne de az enyém S-es.
Üdv.
mi szombaton gokartoztunk motoros cuccban.Ott is sokan voltak,de mi voltunk a sor elején.
Lenyűgöző!
Hihetetlen hely! :)
Vigyázzatok magatokra!

Mi Visegrádon akartunk bobozni motoros cuccban de annyian voltak mintha minden ingyen lenne
huhh ez a mangart kornyeke
kösssz... Én lehet elmegyek csákváron zircen át bakonybélre. Ott fotóztad? Mer akkor majd intek szembűl :)
hazamegyek.
srácok, holnap lesz-e vmi közös mozdulás?