tudja valaki, hogy a glockneren az egyik csúcson lévő szállást hogy hívják? vagy hogy melyik csúcson van? amikor ott voltunk mindig beszéltük, hogy mekkora poén lenne ott megszállni, kíváncsi lennék rá mennyibe kerül egy éjszaka és van-e hely mostanában
Szerintem is cserélj inkább motort.Bár én a 140-es tempót szoktam tudni tartani ha éppen annyival kell menni.Eleinte akkor volt ezzel gond amikor a kanyarokban maradtam le a tapasztaltabbaktól,de az nem a motor miatt volt.
A nagyobb lánckereket jó megoldásnak tartom mert a gyorsulásra nemnagyon megyek..csak azt szeretném hogy a 140-50 es tempot kissebb fordulaton tudjam elérni..
Bármelyik motoros boltban beszerezhető az említett cucc.
Bár szerintem amit túratempónak hívsz és nem tudja tartani az SV azt evvel nem tudod megoldani.Inkább motort cserélj.
Nem fog úgy gyorsulni és mégjobban lemaradsz.
Helló ..azt szeretném kérdezni hogy nem-e tudja valaki hogy hol tudnák szerezni sv 650 07 esre kissebb hátso lánckereket és hozzá való láncot ?...azt szeretném hogy kicsit nagyobb legyen a sebesség 6. fokozatban hogy jobban tudjam tartani a túra tempót a nagyobbakkal :). ....koszi elore is
Én holnap viszem Ide Solymárra a régi PEVDI 11.000HUF-ért.
Tudom a sima vizsga pl: Pomázon 4500HUF.
De Solymáron itt van másnapra időpont és délután is. És át is megy!
Mondta az Öreg, itt 2 vizsga van a sima meg a nyugodt
Mozaik-tól én se félek (nekem ez az illetékes). Gyári állapotú motorokat gond nélkül át szokták engedni. Volt mondjuk, hogy egyszerre 3 NKH-s próbált találni valami hibát, de csak nem sikerül nekik, így ugyan rosszkedvűen, de átengedték. :)
Mondjuk azt is tudom, hogy így nem menne át a motorom...
Viszont, ha a kipuff, a tükör és az index meg lesz csinálva, akkor valszeg oda viszem...
Valamint kénytelen leszek új útvonalat választani, mert Budapesten a Bécsi úton szinte állandóan áll egy NKH-s kocsi és nem lehet tudni, hogy mikor van kedvük dolgozni...
ha rámennék a 636-beszerzésre, átvenném a dobodat, mert én az összes megváltoztatott cucc mellé adom a gyári eredetit, még a sárvédő is megvan... egyedül a dob hiányzik a készletből.
...és érdemes ide beregelni,hogy fel tudjam tölteni én is a képeim,vagy van ettöl jobb?
nekem elég volt igy is a gyorsulása
végsebességet nem néztem,de kizárt hogy ettöl nagyobb lett volna
Bár szerintem amit túratempónak hívsz és nem tudja tartani az SV azt evvel nem tudod megoldani.Inkább motort cserélj.
Nem fog úgy gyorsulni és mégjobban lemaradsz.
Tudom a sima vizsga pl: Pomázon 4500HUF.
De Solymáron itt van másnapra időpont és délután is. És át is megy!
Mondta az Öreg, itt 2 vizsga van a sima meg a nyugodt
Mozaik-tól én se félek (nekem ez az illetékes). Gyári állapotú motorokat gond nélkül át szokták engedni. Volt mondjuk, hogy egyszerre 3 NKH-s próbált találni valami hibát, de csak nem sikerül nekik, így ugyan rosszkedvűen, de átengedték. :)
Mondjuk azt is tudom, hogy így nem menne át a motorom...
Viszont, ha a kipuff, a tükör és az index meg lesz csinálva, akkor valszeg oda viszem...
Valamint kénytelen leszek új útvonalat választani, mert Budapesten a Bécsi úton szinte állandóan áll egy NKH-s kocsi és nem lehet tudni, hogy mikor van kedvük dolgozni...
Zoli: holnap mindenképp keresni foglak!