Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem......................tavaly égett a ferodo betétem most meg csak fog,fog,fog,fog...............és még mindíg fog.Ennyire nem lettem pro szerpentinből.
annyira nem szar az.
A héten lekapom bár vérzik a szívem érte.............ütősebb cucc mint a hoki gyári szar.
Van egy jóképű gyári dobom olcsóért.Bilincset rá oszt annyi.
Példát mindig is fognak statuálni.ÉN nagy általánosságról beszélek.Elvileg a te féked is egyedi.Ha kifogsz egy olyan rendőrt aki nagyon érti a témát akkor pirosra veri a seggedet az árok parton
Egyébként meg amíg elnézik a vágott slik-et addig ne is szóljanak a rendőrök egy szót se.
Bár rájöttem ,több szempontból is előnyös.
Először is olcsó.
Másodszor pedig faszán le van koptatva a széle,így igazi jampi hatást kelt.
bilincset látok rajta.
Pécsen meg ugrott a forgalmi.
Egyenlőre a rendőrök többnyire nem nézik.Pedig volt ismerős aki kimondottan motoros razzián akadt fenn,de a dobra rá se néztek.
Rendőr ismerőseim mondták,hogy a jogsi kategória meg a forgalmi legyen rendbe és ok.
Hmmmm.Rugós felfüggesztésű a dob 4 csavaros vagy fix hegesztett?
bocs, nem a Mozaikba, hanem a helyileg illetékesbe. Állítólag más megyeszékhelyeken (már ahol van NKH vizsgaállomás) jobban szivatnak.
nekem nincs e-betűm.
váltanék martinra, mert e- és TÜV-papíros (a BESZERELT, de kivehető db-killerrel!). De csak azért váltanék, mert Mo-n kívül is motoroznék. Egy Mastek dobom van, E-betű nélkül. Mo-n nem érdekel az ilyesmi... évekig jártam agyontuningolt Ladával, mindig kidumáltam magam a rendőröknek (fontos a normál hangvételű hozzáállás), pedig kizárólag a kormányról volt papírom. Még baleset okozója is voltam, és akkor se feszegették, hogy féktuning, illegál kerékméret, tőcsavar, stb). A vizsgára is megvolt a megoldásom mindig. Ha megállít a NKH - az szopóág, de aki így közlekedik, az vegye tudomásul, h ez benne van a pakliban. De nem fognak helyben lelőni: elveszik a műszaki érvényességét és viheted a "rettegett" mozaikba. Arról meg csak annyit, h 50%+ első fékeltéréssel ment át a kintről hozott kocsink a forgalomba helyezési (tehát elméletben szigorúbb!) vizsgán.
Szóval ne aggódj.
Keresgélj nyugodtan.......................A rozsdamentes acélnak csak felfelé megy az ára...............én ráérek.
(ahogy írtam a 15 nap elég szűk)
Egyenlőre csak azért, hogy egyáltalán van e valaki, aki hajlandó megválni tőle, vagy álljak neki külföldön keresgélni, vagy egyéb megoldást keresni...
Ezres mindkettő.......................én inkább nyitnék egy netes "SV-t bérbe" céget.
Akkor minek kérdezted?
én a 636-os árakat nézem, azok is lent vannak.
de mivel az SV árak is, így csere nuku... :-)
1,1-ért KICSI avagy EZRES sv-t hirdetöl?
Egy másik "beszerzési irányt" már elindítottam, de ott nem mondtak semmi fixet (holnap derül ki). De 15 napom van az átírásra (+vizsgára), így kénytelen vagyok több helyen is érdeklődni egyszerre!

Azt akartam még kérdezni, leginkább a Finster-esektől és Martin-osoktól és mindenkitől, akinek nincs "E"-betűje, hogy mennyire piszkálják őket az NKH-sok és a rendőrök? Mert a Yoshi-t szeretném használni a vizsga után...
Persze hogy van.
Helló!

Sikeresen lebeszéltetek az angol "szerelgetős" motorról, így átböngésztem a magyar SV hirdetéseket.
Úgy alakult, hogy a mai napon SV 650 N tulaj lettem. (2003 második fele =- az újabbik).

Lejárt műszakis, így most jön az építsük vissza nagyjából műszakiztathatóvá.
Az Index és a Tükör tuti cserés (nem szabályos és nem is tetszik, de ez nem nagy tétel), de a nagyobb baj, hogy egy gyönyörű hangú Yoshimura TRS Carbon van az oldalán. (természetesen még csak véletlenül sincs beleütve semmilyen "E"-betű és nincs hozzá szűkítő sem).

A kérdésem, hogy van e esetleg valakinek eladó gyári dobja?
Én simán eljutottam az Érdi lukoilhoz.
Még két három ilyen ezres és letólsz.
a képeket izibe valahová ahonnan lehúzhatjuk...
na végre!...akkó nem hílak...
Megvagyok! Csak sűrű volt ez a nap... Még ott Gárdonynál befordultam a kúthoz, már villogott a pilács.
Nagyon jól éreztem magam, jó volt ilyen szép tájakon motorozni, még ha csigatempóban is.