Öhhhm SV-sek ezek szerint nem írtak gyári gépkönyvet csak japo mérnökök.
Azok az ásványi olajokkal csak azt éred el hogy nem fog fogyni az olaj viszont hidegindításkor nehezebben jut el a kenendő helyekre a sűrűbb olaj.Ergo jobban fog kopni.
Nekem a 6000 alatt a repcéből ha 1-2 decit kell utántöltenem akkor sokat mondok.
Mindíg Repsolt raktam bele egy kivétellel.
Sziasztok!
Új vagyok itt ezen a fórumon, a segítségeteket szeretném kérni.
Úgy látom pont aktuális az olajtéma, én is ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Márciusban vettem a motort, most van benne 36000 km, teljesen gyári állapotú, nem egy leharcolt, széthajtott motor.
K3-as 650S-be 10W-40 Repsol Sintetico 4T-t használok, 2200km alatt 3/4-edről a felére csökkent az olajszint.
Beszéltem több SV-ssel és azt tanácsolták, hogy 20W-50, vagy 15W-50 ásványi olajat töltsek bele, mert a 10W-40 nem ezekbe való. Kicsit félek az ásványi olajtól, minimum egy félszintet szeretnék bele.
Ki milyen olajjal használja a motorját, vagy mit tanácsoltok, tapasztalatok, bármi jöhet ebben a témában.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Rendes Motul motor olaj egy qvados barátom adta nekem,mert abba hagyta a qvadozást és ne álljon neki felesleges otthon.. de mondom nem mertem bele tenni...
15W-40?....autó olaj akar lenni?.....általában 15W-50-esek a mkp olajak (bár lehet, hogy van ) .......a 15-ös kicsit sűrű alul, ilyen időben még elmegy, de hűvösebb időben inkább a 10-es legyen.....a pályázók használják, de ők nem mennek hidegben...
Sziasztok! ;) Jó reggelt mindenkinek Lenne egy olyan kérdésem,hogy 15W-40-es olaj az SV-be? az jó neki? vagy csak a 10W-40es? vélemények? előre is köszi
Nem volt előre szervezve, hogy merre megyünk így térképet sem csináltam........véletlenül mentünk ad-hoc rögtönözve mindenhová és szerencsénk volt, hogy jó helyek voltak..... ......majd valaki biztos megcsinálja az útvonalat és beteszi.... ........,de így volt jó mert nem görcsöltünk, hogy mindenáron tartsunk valami tervet.......csak 200km volt vasárnap, de az elég tömény volt és estig elvoltunk vele... ....Kopaszék szerintem mennek errefelé a nyáron...
Ürülök, hogy összejöttünk!....tényleg jó volt és szerencsénk is.......a szlovén-osztrák határra még visszamegyünk.......igen állat volt ......a bürgebűr cuccok meg csábítanak....
nekem aszondtak az eperizu a kedvedlt.
A gumi nem gep fuggo.....hanem pilotafuggo.Ki milyen tilusban nyomja.van aki a rzcsigost szeret van aki a turasat.en a pr2 t kevelem az en papas nem tul gyors csapatasaimra boven megfelel....nekdc lehet valam palyasabb fog megfelelni ezt nem tudhatod mig ki nem probaltad.
Azok az ásványi olajokkal csak azt éred el hogy nem fog fogyni az olaj viszont hidegindításkor nehezebben jut el a kenendő helyekre a sűrűbb olaj.Ergo jobban fog kopni.
Nekem a 6000 alatt a repcéből ha 1-2 decit kell utántöltenem akkor sokat mondok.
Mindíg Repsolt raktam bele egy kivétellel.
Új vagyok itt ezen a fórumon, a segítségeteket szeretném kérni.
Úgy látom pont aktuális az olajtéma, én is ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Márciusban vettem a motort, most van benne 36000 km, teljesen gyári állapotú, nem egy leharcolt, széthajtott motor.
K3-as 650S-be 10W-40 Repsol Sintetico 4T-t használok, 2200km alatt 3/4-edről a felére csökkent az olajszint.
Beszéltem több SV-ssel és azt tanácsolták, hogy 20W-50, vagy 15W-50 ásványi olajat töltsek bele, mert a 10W-40 nem ezekbe való. Kicsit félek az ásványi olajtól, minimum egy félszintet szeretnék bele.
Ki milyen olajjal használja a motorját, vagy mit tanácsoltok, tapasztalatok, bármi jöhet ebben a témában.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem most Pilot power 2 CT van fent elöl és road 2ct hátul.
A gumi nem gep fuggo.....hanem pilotafuggo.Ki milyen tilusban nyomja.van aki a rzcsigost szeret van aki a turasat.en a pr2 t kevelem az en papas nem tul gyors csapatasaimra boven megfelel....nekdc lehet valam palyasabb fog megfelelni ezt nem tudhatod mig ki nem probaltad.