Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sv vel vagy készüljek másféle kuplungkarral?
Col de turini-t is bele szerettem volna tenni így francia ország is benne lett volna de az már túlságosan is hosszú
Úgy bizony, nekem is a Top Gear a bibliám
Nagyjából:
pécs - Glockner - Stelvio Pass - Davos - St Bernardino Pass - Garda tó - Velence - Trieste - Pécs asszem 5 vagy 6 napra bontottam le most hirtelen nincs itt a fájl amiben terveztem.
Ott má voltam.Viszont onnan Davosba köll menni.

http://youtu.be/EZm8VFCKNj4
mikor pontosan, írhatnál pár részletet ha van már.
Pont akartam írni Zolinak, hogy hol van ez De a hozzászólás helyes, Kopasz úr jól tudja
Ez a Stelvio nem?

Elvileg ez is bele van tervezve az augusztusiba
Legyen július Aug. 10 egy osztrák-olasz-svájci túra kezdete
július, max augusztus eleje.
Mikorra tervezed ezt a kiruccanást?
Bár felőlem lehet darbonként is.A dob 40e a szűkítő egy 10e bele.Az összekötő meg 15e.
Nem nyerészkedni akarok így vettem ennyiért őket.
Ha így kezded akkor tuti drága lesz.
A dob 50e a szűkítővel, az összekötő ami megy a hengerekhez még 15e.Komplett 65e.
Szerintem bármilyen van Neki pillanatok alatt átalakítja azzá amire akarod........persze rajta lesz a a Zotyamura felirat és a ZOTYRacing 3 is....
Akár még érdekelhet is a yoshimura dob, abban az esetben ha RS-3. És nem drága. :)
köszi, akkor ez lesz az, ez az oldal legalább működik. A komfort szoba lenne érdekes bár 48€ , a folyosón lévő fürdőt WC-t nem is tudom hogy gondolták, végülis ez már nyugat
Mondjuk én csak Bled környékén néztem az meg eléggé frekventált......máshol nem tudom milyenek az árak, de osztrákiában azért mindenhol van 20 körül.....
akkor ezek szerint Ausztriában olcsóbb a szállás, vagy ennyit mentek az árak tavaly óta?
biztos lenne foglalás nélkül is.......de az árak nem olcsók, arrafelé a 30€ a kezdő ár, ezen a helyen találtunk egyedül 20-ért....
1300 körül.......a második nap csak 200-at, de annyira sűrű volt, hogy bőven elég volt annyi is és legalább sok helyen megálltunk és rácsodálkoztunk a világra.....
a mostani túrán mennyit mentetek? Nekem kb. 2500-3000 km van még az olajban meg a gumiban is, valami ilyesmit kéne menni de több napra elosztva. 5 nap lenne az ideális ahogy számolom. Szlovénia hogy van ellátva panzióval, lehet szerinted foglalás nélkül találni?
Igen, úgy tűnik....tényleg jó lenne egyszer ott megszállni, annyi még benne van, hogy azt hiszem a vocher egyben belépő is a látványútra(másképp érdekes is lenne) bár ez nem biztos...