Nagyjából:
pécs - Glockner - Stelvio Pass - Davos - St Bernardino Pass - Garda tó - Velence - Trieste - Pécs asszem 5 vagy 6 napra bontottam le most hirtelen nincs itt a fájl amiben terveztem.
köszi, akkor ez lesz az, ez az oldal legalább működik. A komfort szoba lenne érdekes bár 48€ , a folyosón lévő fürdőt WC-t nem is tudom hogy gondolták, végülis ez már nyugat
Mondjuk én csak Bled környékén néztem az meg eléggé frekventált......máshol nem tudom milyenek az árak, de osztrákiában azért mindenhol van 20 körül.....
1300 körül.......a második nap csak 200-at, de annyira sűrű volt, hogy bőven elég volt annyi is és legalább sok helyen megálltunk és rácsodálkoztunk a világra.....
a mostani túrán mennyit mentetek? Nekem kb. 2500-3000 km van még az olajban meg a gumiban is, valami ilyesmit kéne menni de több napra elosztva. 5 nap lenne az ideális ahogy számolom. Szlovénia hogy van ellátva panzióval, lehet szerinted foglalás nélkül találni?
Igen, úgy tűnik....tényleg jó lenne egyszer ott megszállni, annyi még benne van, hogy azt hiszem a vocher egyben belépő is a látványútra(másképp érdekes is lenne) bár ez nem biztos...
pécs - Glockner - Stelvio Pass - Davos - St Bernardino Pass - Garda tó - Velence - Trieste - Pécs asszem 5 vagy 6 napra bontottam le most hirtelen nincs itt a fájl amiben terveztem.
http://youtu.be/EZm8VFCKNj4
Elvileg ez is bele van tervezve az augusztusiba
Nem nyerészkedni akarok így vettem ennyiért őket.
A dob 50e a szűkítővel, az összekötő ami megy a hengerekhez még 15e.Komplett 65e.