Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali milyen gumát szeret az sv ? Tapadjon is olcso is legyen. Jah esetleg hogy honnan érdemes rendelni hozzá.?
72-ezret ami az ara nem is adtam volna ert.
nem is lehet jó az a fasírt, ami után ha böfftentesz egyet a bukóban nem lesz könnyes a szemed
jaja, a motoros cuccokat 50 kilós pilótákkra tervezik sajnos, ezt néha megszívom én is
A bokámat az is védi ha nem esem rá................Amúgy full igaza van.............Ki is próbáltam jópárat................de vagy fel se ment a kicseszett vádlimra............vagy felment de olyan volt mintha gipszcsizmát küldtem volna fel..............ami bárminél olcsóbb.Lenne.Így mivel ez majdnem kényelmes..........(jelenleg új és nyomja a az egyik lábujjam) ha kitaposom lépni tudok benne.......és nagyobb a védelme mint az előzőnek.Így sajnos kompromisszumot hoztam a védelem és a mozgás közt.
annyiban igaza van, hogy ennyi pénzért már vehettél volna olyat, ami meg is védi a bokádat ha arról van szó
A tiedben.................ez minőségi házi..................nem városi fasírt.
Összegyött vagy 170 percnyi videó........................minősége nem a legjobb a kamera miatt..................a héten kiválogatom,megvágom,konvertálom,zene megy fel rá és felrakom.
jó is a fasirtos, csak büdös van tőle a bukóban
Nem volt fekete.
A nélkül meg keresgélhetném a szakadékban a szenyáimat.................pedig fincsi fasírtos otthoni volt.
Zsé drágám nem érted.Decemberben vettem accijóba egyet full feketében 50 ért.Majd leamortizáltam egy rossz lépéssel és ezt cserélték erre úgy hogy semmit nem fizettem pluszba érte.
Kapisgálod?
Szép. Szép, de az a piros sisakháló....
Hmmmm.....................pózol a dög.
Elájulok.... meseszép helyek. Következő útvonalról tudsz már valamit ahova mentek?
Az a szerpentin überbrutál jó minőség.........

Íme:

http://maps.google.hu/maps?f=d...
Akkor beszéljenek a képek.....

https://picasaweb.google.com/1...
Most gyöttem meg.Még pihegek........................és elüttem azt a nagy párnás seggem.
Motor nekem van kettő úgyse kell senkinek, majd mész a kékkel Csak menjünk valahova
Terv van ................pénz és idő nincs......................ha meg motor sem lessz az a nagy szívás.

Esetleg egy túra valamikor?
Igen, következőn én is ott leszek már. Bár gondolom még semmi sincs tervben a következő útról. Én 4 hete nem mentem az SV-vel már
Őőőőő .....................nem mesélés......................videjó..................csak annyi a kanyar hogy meg kell vágni az egészet és átkonvertálni.Van egy Lavamünd a hosszanti gyors váttozatból fel majd a cikcakkosból le és ez visszafelé.Meg a mangart az kész...............ezt a másfél autónyi kiaszfaltozott zergecsapást .......................ilyet még nem láttam.
Na meg ott a szlovénból ósztriába át a bukkanós aszittem majd megdöglök és bef..tam szerpentin.
örülök, hogy eső és egyéb gond nélkül megúsztátok.
térképet légyszi, aztán kezdhetjük szervezni a 2. turnust
Köszi a segítséget, jó lett a feszszab
Van fel kanyar,le kanyar,oldalra kanyar egyenes kanyar kunkori kanyar meg mindenféle össze vissza kanyar.
Gyakorlatilag csak kanyar volt................még egy kicseszett faluközi út is jobb mint a cseszneki és hosszabb nem 10 kanyar 500 autóval.