Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igazi tényleg az lett, de 2500-ért sőt még alatta is itt is árulnak és postáznak is.......persze nem mondom, hogy az nem igazi....
ja, az igen nagyon bevált..... ........
Motul meg azért nincs mert állítólag nagyon drága lett.
durablend10w40?
Hát passz a félszintel jó volt most kicsit csattogós a váltóhang a fullszintel.KB ennyi.Olaj..............oszt annyi.
Szerintem jobb a valvoline és mostanában a Liqui-Moly......persze nincs a repcével sem semmi baj, nagyjából egyárban van ezekkel, de tudásban a Liqui ezért az árért veri őket és jó is....
milyen a te repcéd?A Környékben nem kapok motult.Úgy fest,rá fanyarodok a repcére
Itt vannak Laci képei a túráról, sajnos a Mangart mélységéből a felhők miatt kevés látszik, de azért valami kivehető....
Laci képei
Sztem kutya.-t kérdezd a "Gyorshajtás, yard, megoldások" vagy a Hegylakók topikban.
az én motoromba 43000 km van.Semmiképp nem várhatom el tőle,hogy ne egyen olajat.
Az olaj fogyasztásról meg rengeteg teória létezik.Olyannal is beszéltem akinek alig volt kompresszió a blokkjában viszont nem evett olajat a motor...
A szerelőm yamaha szervizben dolgozott jó pár évig.Mesélt nekem Ő is furcsaságokat olajkazán motorokról amik megfejthetetlen rejtély maradt az olaj evés.
Egyébként idősebb több km-es gépeken elő szokott még fordulni,hogy a szelep szár szimering tömítetlensége okozza a problémát.
A hayabusa topik-ban is lehet olvasni hatalmas olaj fogyasztásokról.De senki sem aggodik.Eszik azt töltenek bele.
Hát 2000 Km alatt semminemű fogyasztás nem kéne hogy legyen.Én most tartok 4000 nél és 1 deci küldtem utána.
Bár mittomén.............nem pörgetem csak 8000 ig.
javaslom indexfórumok böngészését, ott sokkal nagyobb tudásbázis van.
a trafi szenzor szerintem szart sem ér.
budmyke 15-ös kompressziója mellett is csipegette az oljat,ha forgatta rendesen.
Sándor mondta motrfék üzemben eszi az olajat pöttyet a gépecske.És mivel én azt használom a gázhoz nem merek hozzányúlni így lehet benne valami mert mint írtam töltöttem után 2 decit 6e-enként.De ekkora olajfogyi már lehet hanyagul tisztított sportszűrő okozta kopás is.
Ma egyébként olaj ügyben járkáltam,és az egyik boltban azt mondták,Castrolt már nem is árulnak,mert sokat panaszkodtak rá a motorosok.
az olaj fogyasztásom nagyban összefügg a fordulat számmal.Ha nyugisan megyek nem pörgetem nagyon akkor alig alig csipkedi,szinte semmit nem eszik.
Ha forgatom jobban kicsit meg-meg nyúzom akkor bizony eszegeti.
Vegyél a következő márkákból:
-Motul
-repsol
-valvoline.
10w40, 10w50Ha ezekből választasz nem fogsz mellé.
300v,5100,7100 valamit keversz.
Én is mindig a Motul (3100?) 10w-40est használom, és soha nem kellett még utána töltenem egyik motorba sem.
Hello!
Elado SV 650-es (2004) 2.800 Euro!
Helló,

Van valakinek valami tapasztalata trafiszenzorral - vagy hogy nevezik a kütyüt - kapcsolatban? Milyet érdemes venni, egyáltalán érdemes e, csak mert eddig nem nagyon láttam ilyet motoron, de simán lehet, h csak én vagyok tapasztalatlan...

Üdv,
J
Hmmmm.Van itthon egy halom hungarocellem jöhettél volna és becsomagoljuk a gépet.
ja 6 négyzet centi/100km
A festéket többet.