Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már ha elvisz valahová ahová nem szeretném...
a gps miatt?....hát nekem nagy segítség, ha elvisz valahová az akkor van ha én állítom be szarul...
Jah.................tényleg nem volt gond gárdonyig bár amit le fel rohangásztam a GPS miatt.
Én mindenhol el tok tévedni.
holnap felhívom ha nem jelentkezik addig....
Hát én gárdonynál előrefurakodtam.Ott még ott volt.Fehérváron kavartam össze vissza kicsit..................etévedtem.
Nem tudom....nem jelentkezett sehol, remélem nincs baja...
Doki hazaért?
Nagyon szép helyek, de a legjobban Kistáska tetszett a kistáskaboltban
A kék 2007-esbe 8580km van garantáltan és szintén garantáltan sérült volt az eleje 1.16millért hirdetem. De mivel 1 ember hívott fel a 4 hónap alatt úgy gondolom nem fog elkelni mostanában Pedig alkudni aztán lehetne, már ott tartok, hogy 1 millióval osztható számért is odaadnám Iszonyatosan pang a piac
Hát............pénzben nem volt túl drága.Minden hónapban télen félre kell rakni picit.
Egy egy évben bírható.Mamát is lehet hozni.Nemmegyünk gyorsan...................a Körmendi zsaruknak is mondtuk.
a kép lemaradt
Látnád a videjókat.
Ez ...rvaszép.
hát ahogy nézegettem a képeket,vágyakoztam is rendesen
Mi erre jártunk szombaton:
Háttetod.Zsíroskenyeret?
Gyöhetnél kicsit kanyarvadászni kűfődre.
Egész élvezetes és még kopaszt sem kellett renoválni.
az túl kevés.Mit számoltam akkor én eddig?
Akkor annyi................nekem az előzőből is van egy deci meg a mostaniból is.............motult mind beleöntöttem.A gondtalan vállalkozói létet szeretném.
teccik nagyon, csak nincs rá pénzem.
Hayabusa tervről letettem.Csak a gondtalan vállalkozók járnak vele.
Számoljunk kicsit!
2,7l olaj megy bele a sv-be ugye?(ha a szűrőt is cserélem)
Vettem 3littyót annak idején.Eddig csak azt a 3 flakont locsoltam el.akkor 3liter-2,7liter az 0,3liter.Ennyi az olaj fogyasztásom?
Ne nézd..................ha vanyekra hallgatsz megveszed.
Háááát küldhetnéd neki...........kicsit jobban...........csak túrásan.Nem érdekel egy csinos yoshimura dob?
ember tervez isten végez.
Én is k inéztem vanyek kék ezredesét
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, szerintem váltok a Motul 5100 10W-40-re, majd kiderül mit produkál.
Egyébként nagyon elégedett vagyok a sassal, ettől eltekintve is imádom, a legjobbat akarom neki.
Nem használom én sem csak 6500, max 7000-ig, túrázni vettem, meg nem 1-2 évre tervezek vele.
szóltam a boltosnak.
Megrendelte a durablandet.10w40