Am ismerve szerető államunkat, nem hiszem hogy értünk írják fel az állást, inkább ellenünk.
"Na nézzük is csak "Kovács" úr... Két év alatt belement 80ezer az A6ba? Miből tankolta uram, hisz alig keres többet mint a minimálbér? Kérem fejtse ki álláspontját!Köszönjük. NAV."
Inkább ilyesmire tudok gondolni..Kevés pénzre vagy bejelentve, sokat mész.. na de miből?
miért kéne bármit is bizonyítani? semmi közük hozzá szerintem, csak feljegyzik 2 évente az állást. nekem pl. 2 éve meg sem nézték csak hasra beírtak egy számot.
Ha átfordul az óra, azt vajon elhiszik? Mert igaz.. vagy fényképpel kell bizonyítanom majd, hogy ekkor fordult át? Mert most a korához képest viccesen kevés km van az órában.
itt is nézték a kilométer óra tekergetés de nincs.
De ez a szerepeltetés.. ez gyanús nagyon
Mind1 a lényeg megvan a vizsga! 2 év múlva ha meg ez lesz akkor Pomáz KPM és kész...
Na ne má, nálunk csak a km órát fényképezték ami mondjuk különösebben nem izgat mert nincs tekergetve, de azé ha tőlem is azt kérték volna, hogy bohóckodjak akkor sztem nagyon gyorsan elmentem volna onnan.
szerintem sincs...
De most kötekedjek mikor vizsgázik a motor?
De hogy még1x oda nem megyek az tuti akkor inkább Pomáz KPM és 4500-ért nem 11800-ért és rágom a körmöm 2 órán át hogy ne találjanak semmit a motoron...
Ez van De legalább itt nem néztek szinte semmit csak a fékeket...
Pomázon még a lámpát indexet meg minden szart néztek...
Ma levizsgázott a kis Honda...
De szerintem beszopattak a vizsgán
Azt mondja a Fazon álljak a kamera elé és mondjam a rendszámom a motor típusát és a lakhelyem... mert hogy rögzítik a rendszerbe..
Mondom vazze ne etess már ez hülyeség..
Erre ő nem mert sok a motorlopás...
De én tiltakoztam mondom szívattok azt mikor már az öreg fazon is furán nézett rám beadtam a derekam de tuti hülyét csináltak belőlem és felkerülök a netre
"Na nézzük is csak "Kovács" úr... Két év alatt belement 80ezer az A6ba? Miből tankolta uram, hisz alig keres többet mint a minimálbér? Kérem fejtse ki álláspontját!Köszönjük. NAV."
Inkább ilyesmire tudok gondolni..Kevés pénzre vagy bejelentve, sokat mész.. na de miből?
Viszek nekik majd egy egész albumot
Kérdés, hogy jövőre egy sacc 35-40ezres állást reálisnak tartanak-e egy 25 éves motornál. Sok "vevő" igen, de az más kérdés
Az a biztos
Mert nekem azt mondták hogyha feltűnően kevés a kilométer akkor bizonyítani kell miért..
de én már nem tudom
A KPM-nél 4500 volt 2 éve.
Mind1 így jártam
Én 8at fizettem a múlt héten.
De ez a szerepeltetés.. ez gyanús nagyon
Mind1 a lényeg megvan a vizsga! 2 év múlva ha meg ez lesz akkor Pomáz KPM és kész...
De most kötekedjek mikor vizsgázik a motor?
De hogy még1x oda nem megyek az tuti akkor inkább Pomáz KPM és 4500-ért nem 11800-ért és rágom a körmöm 2 órán át hogy ne találjanak semmit a motoron...
Ez van
Pomázon még a lámpát indexet meg minden szart néztek...
Ma levizsgázott a kis Honda...
De szerintem beszopattak a vizsgán
Azt mondja a Fazon álljak a kamera elé és mondjam a rendszámom a motor típusát és a lakhelyem... mert hogy rögzítik a rendszerbe..
Mondom vazze ne etess már ez hülyeség..
Erre ő nem mert sok a motorlopás...
De én tiltakoztam mondom szívattok azt mikor már az öreg fazon is furán nézett rám beadtam a derekam de tuti hülyét csináltak belőlem és felkerülök a netre