Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kattan.Bár lehet állítani kell a kuplungon.Lent a durva állítón.
Mondtam hogy kopott.
Actevot nem kellene erőltetni elég szar.
Hát nem tudom. 5910-ért van új AP racing. Azt nem tudom, hogy ez milyen márka. Van szinteres is. Fogalmam sincs. Hosszabb távon az újjal jobban járnék. SUZUKI FÉKBETÉT
Szerintem Zoli ha nem haragszol csak veszek újat. Lehet beszívok azzal is, de mindegy. Az SV-k váltója is kattan mikor berakod egyesbe, és néha ha visszakapcsolsz? Most cseréltem olajat (castrol actevo xtra 10w40w 1690 Ft ), azt hittem egy picit javul a helyzet, de nem. A kis suzuki dr-nek vaj váltója volt. Vagy szokjam? 32000 van benne 2000-es évjárat.
Hát passz hogy ez még mennyire használható.Olyan 6,5-7 mm komplett az egész.
Én meg hogy ugyan elég régies szín de még mindíg jobb mint a fehér.

mindig mondtam, h lehet jó áron kifogni
Eddig minden ok a vassal! Pénteken szaladunk egy 400-as túrát brno-ba, aztán vasárnap vissza! Nem jössz?
ohh ! Nagyon szépen köszi ! ki akarnám faggatni a dobozkonzoljairól :)

Moci hogy szuperál ? Én még most sem tudok betellni a hangjával, pedig egy ideje már megvan a dob :)
Valamit meg próbálok szerezni, mert én már leveleztem vele. Holnap elküldöm neked!
áhh értem..
Üdv. !

Ismeri Őt valaki ? Vagy esetleg valami telefonszáma vagy létező e-mail címe van neki ? mert írja az egyik galériájában, h a leveleire válaszol, de nincs is megadva e-mail cím... értekeznem kellene vele...

link
Messze van.
Valaki SBK VB-re nem jön BRNO-ba?
Azért majd sms-t küldök hogy merre induljak.
majd alakul, ittasságtól függően....
merre?
Mi jövő héten megyünk....
amugy meg nincs messze Rozsnyó :D Ozdtól
értem .. nem bánnám ha jó idő lenne,mert Szombaton Rallyra is megyek ott nem szeretnék elázni
Mi itthon Ózd mellett Arlón a kempingben.....és onnan tervezzük valamerre....
én is kint leszek szlovákba Péntek megyek ott alszok és Szombat este majd haza Rozsnyón leszek. ti merre?
Amikor feltápászkodunk szombaton akkor szlovákia felé veszsük az irányt....nem megyünk messzire kb. 200km-t, annál többet úgysem bírnánk... ...az útvonal majd alakul...
hová mentek onnan?
Most beszéltem Kocával és 3-4-en jönnek remélhetőleg.....na bazz, ki a franc fog motorozni?....
Jó tudni hogy van akinek sikerül az élet habos oldala is.
nekem sikerült eladni az enyémet pár hónapja. 1 200 000 ft-ért. képeket még nem töröltem le meg lehet nézni milyen volt . ismerősöm fia vette meg, miután már néztek pár motort. nem volt olcsó a többihez képest de mindent tudtak róla, és tényleg sérülés menetes, szervizelt, nem agyon hajtott motor volt. ezt tudta az ismerősöm is meg én is. ha nem így lett volna nem mertem volna ismerősnek eladni. elég sok plussz is volt hozzá amire legtöbben azt mondták őket nem érdekli nem sokat érnek, de amikor felajánlottam, hogy leszerelem róla vagy amennyit szerintük ért elengedem az árából akkor úgy már nem érdekelte őket. furák az emberek. olyan érdeklődő volt aki 800 000 ft-ért akarta elvinni. mikor megtette az ajánlatát szépen vissza toltam a motort a garázsba, újra letakartam és elköszöntem .
kicsit hosszú lett , bocsi érte.