Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindent meglehet unni...csak ha van zseton, akkor könnyebben vált...ha meg nincs, akkor jobb híján mész...
Má gondoltam hogy zsákolok pár tonnát.
röhögni fogsz,de nekem olcsóbb volt venni az R helyett egy másikat (beszámítás) mint meghagyni az R-t.Még így se bukok annyit.
Jaaj Zoli!
Gyűjts össze a melege télire
Ozt télen meg csak kiengeded!
Ez tényleg jó hely
Egy lélek sincs kint a parton. Az összes ágy a tiéd lehet
Nya szóval senki nem mondta hogy a melegre panaszkodom.Imádom a meleget.Nem fázom fűteni sem kell.Az a hodály meg régi jó szocreál alu hodály.Körben ablakokkal.Semmi hőszigetelés.
Ez annyit jelent hogy télen kicseszett hideg van...........még az eszkimók is szivatóval indulnak úgy hogy 2-3 kiló a fűtésszámla.
Nyáron pont ezek miatt megreked a meleg KB 30 fok van de legalább nem kell fizetnem fűtést.
Ezé is mondom hogy inkább ülök a melegben izzadva motoron mint ezt melóban tenném.
Az a baj a hogy aki hirtelen vásárol motort annak ez a pénz könnyen jött amibe került az egész.
Aki úgy spórolja össze és( vagy) hitelbe is belemegy az nagyon akarja és később sem unja meg.
Hirtelen fellángolásból azok vesznek motort akinek nem számít az a pár százezer esetleg millió.
Lehet megkövezni a véleményemért
fene se igazodik ki rajtad, télen meg a hidegre panaszkodtál, azt hittem az a hodály sosem melegszik fel
inkább eladom én is a motort, aztán az árából elmegyek nyaralni ide:

http://youtu.be/zJtJCzcj57U
Őőőőő most ülök itt a melóban.Szétunom az agyam és erre még meg is sülök mint a csirke az alu grillsütőben.
Káromkodni már megtanultam.
Inkább motorral mennék.
most értem haza egy nagyobb karikáról, mostani álláspontom szerint én se igen fogok motorozni mostanában. Azt hittem megsülök, 33-35 fok volt végig. Viszont kitaláltam pár új káromkodást menet közben
Köszi, a segítséget.
Nem titkolom. Bennfentes vagyok. De nem a yardnál
Szemét mázlista!
Pfúúúúj! Biztos bennfentes vagy csak titkolod
Ezaz.Pfujjj.
Pár napja egyik haveromat kapták le. Egy Honda Innovával reggel fél 7-kor Balatonalmádiban 68-cal "száguldozott". Motorosbűnöző
A sebességtúllépéssel van gondom általában.Sárgán még nem kaptak el.
Engem tegnapelőtt lemeszelt két motoros rendőr. Pont a kocsik között szlalomozva röppentem át egy sárgán az Üllői-Körút kereszteződésben... Utána kezdtek el szirénázni. Fogalmam sincs honnan jöttek.

De a papírok ellenőrzése után csak egy szimpla További jó utat volt.

Ergo én akkor is szabályos vagyok, ha úgy gondolom, hogy nem biztos hogy szabályos vagyok
Ezaz.Kényelmesebb,gyorsabb,élvezetesebb és kocsival mindíg megtalálnak a yardok szemből.
Ezzel cseszhetik.
furcsa...
én minden nap, ha csak melóba járni is.
ezek az öregedés első jelei
Az előző kettő használata és ez közt annyi a különbség hogy ez gyorsabb.
amikor megvettem akkor kellett.Aztán kiderült hogy nincs rá időm.Most meg kiderült hogy kedv sincs persze hülyeség volt megvenni,de utólag okos az ember...az előző kettő használva volt
Csak tudnám hogy a jó életbe jött nektek hogy megveszitek........................Nem a madaras tescoban 6 zsömi 30 deka parizer és két pár zokni közt jött az ihlet hogy kéne egy motor hopp megveszem.
Mert nálam max a budiülőke jön így.
És kurva gyorsan döntök hogy kell ez nekem vagy sem.
De akkor kitartok sokáig.