Én meg most nézelődök a használt FZ1-ek között és megakadt a szemem a hátteren ami ugyan az volt mint a kék SV-m hirdetése. Magánembertől vettem aki olyan 45-50 körüli volt és 3 év alatt 2E km-t ment a géppel, és mivel nem megy vele eladja... még a felesége is meghalt rákban azt is elmondta miközbe nézegettem az SV-t annó. A telefonszám ugyan az ami a hirdetésbe van most. Ahhoz képest most egy szép FZ1-et árul Jelen pillanatban arra gondolok, hogy a jó édes kurva anyját hazudozik
A gond hogy akkor kéne két új gomba meg a hűtőn úgyis látszik az előző tulaj ügyködése.Nameg hiányzik a műszer burkolat alja ami N-eseken van és a fék-gázkar sem N-es.
Huhh.................a jó hír hogy volt 3 érdeklődő a gépre.2 telefonos és egy megnézős.
A rossz hogy senki nem mutogatott pízt.
Kérdések mind arra irányultak hogy törve volt?
És mindenki lelombozódott mikor mondtam hogy igen feküdt a gép már a jobb oldalán.
És szerintem senki nem hitte el hogy csak a gomba meg a fékkar ami látszik.Gyök kettővel borultam.
Mért van ez?
Jobb lenne ha ledobnám a két gombát és felpattintanék egy fékkart?
Majd sérülésmentesnek mondjam?
Öhmmm.Volt egy 4000 literes gázolajtartályunk.üKb 15 éve gázzal fűtöttünk.
Tavaly kellett a hely megnéztem mi van benne.
200 litert vagy még többet tudunk leengedni.
Fincsi piros gázolaj volt és jó pízt szakítottunk rajta.
Szöszi csak azt tudta a dizsiben,hogy minél nagyobb cm3-is a járgány annál menőbb:
-Szia,te hány köbössel jöttél?
-10000,feleli a csávó,s kivezeti a trakihoz.........
Huhh..................öcsibogyó hozott festéket az utánfutóra.
Aszondta olcsó és zöld úgyhogy kenjük fel és ne finnyáskodjunk.
3 dolog jutott eszembe.
1.Falusi tulkok mennek malacé evvel a kerítészöld szarral.
2.Tényleg hányászöld.
3.Bizonyos fényviszonyokban kawaződ de szerintem csak a zsigulilibaződ.
Tényleg motorkölcsönzőt nyitsz?