Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem néha kell álítani rajta.
Én még mindíg több hengert kívánnék.
Valameddig elmegy és egy pár nap és jön a szinteres. Ennyi. Tökön szúrom magam ha a szinteres nyikorog. Egyébként nincs gond a motorral. A kuplungon állítottunk apámmal, így kurva melegben sokkal jobb a váltás.
Igaz jópár van is még benn.Gyári a legjobb.....................a brembo után.
Hát van benne Km mondtam is.Ha nem jó ne erőltesd szerintem.
Perdültem egyet a szekérrel a tőled kapott betétekkel. Ezzel már nem nyekereg. Kár, hogy nem olyan húsos mint amit kiszedtem. No minden. Jön nemsokára szinteres is. Meleg volt ma. Pólóban nyomtam, 90 fölé nem kellett menni mert a mellkasomon lobogott. Igaz a túraendúrózás nem is a repülésről szól. Meg nálunk iszonyat szar utak vannak. Nem is lehet tolni. (nagyon)
Há az a rendes racingos készletem......................olyan hangja van körforgóban hogy mindenki driftelek.
ÁÁÁ vazze!
Aki téli gumival jár 40 fokban ne szóljon semmit!
Nem céloztam én semmit.
Nagyon meglepődtem, hogy mi ment tönkre a gépen. Észrevettem, h kanyarba gáz és motorfék között picit "megdob" a gép, mintha kotyogna valami. És nagy csodálkozásomba a hátsó villa kottyan egy nagyon picit mégpedig tőből. Most megnéztem a manualba és egy csapszeg van benn meg egy tűgörgő ezt kellene rendelnem
Nincs olcsó.....mind ugyanannyiért tudja adni max 10%-ot engednek, de azt a kereskedés is...
Ha gyári suzuki alkatrészt akarok venni azt hol vegyem? Van kifejezetten olcsó kereskedő vagy egykutya az összes?
Mesélj :)
valami filmben volt megvesztegetős jelenet...
- "elnézést, nem ön vesztette el Johnson elnök képmását?"
- "ha jól meggondolom, egészen pontosan KÉT képmását veszítettem el"
leegyeztettem itthon. 18.-25. között nyaralunk. Ha a 30-31 hétvégén lenne, esetleg utána, akkor szeretnék én is menni. Zakopaneig mindenképpen, onnan viszont én tovább Krakkóig, valszeg egy barátomnál alszom, vásárolok ezt-azt, és másnap onnan vissza. Ha sokáig játszotok az 577-en, esetleg újra összetalálkozunk ;-) Ez a "kiírom" ez mit jelent, motorozz.hu -s túrát?
örök újrakezdő vagyok

idén úgy voltam vele, h azt a keveset is elfelejtettem amit tavaly korzikán összszedtem.S jéé, tényleg!

Szóval, közúton jó az a 1600-170 nekem (nem forgattam el tiltásig.8-9000 körül már brutálisan rezeg )
nem húzod neki eléggé, 195 a vége 3.-ban
értem a célzást

a magyar utakra továbbra is bőven elég a 3ik (160-170 a vége).

autópályán, ha benzint akarok spórolni, akkor ketyegek 6ikban 130cal...
a tengervíz mindent gyógyít és g*ci gyorsan

amúgy meg, előtte illik fékpróbázni, h mit bír a tesztpéldány, így később elkerülhető a féktáv megnyúlása
monokey-t terhelheted 10kg-ig lazán és bírja a 130km/h-t biztosan, de én próbáltam rövidebb ideig 140-150nel és az is jó volt
Szerintem igen, meglesz
A kékre nem volt semmi mozgás most felraktam az ezüstöt. Szívem szerint a kettőből csinálnék egyet. A kéknek szebb motorhangja van, a váltója is pontosabb. Az ezüstnek tetszik a megjelenése így a teljes idomzattal (kékben nem nézne ilyen jól ki szerintem.
Nekem mindegy melyiket viszik el, csak ne kettőbe álljon a pénzem
elviszed az SVm és cserébe adsz 800,000-ret + az SV-d?hááát...na jó...de csak mer Zoli vagy Te is
Te most melyik sv-t árulod?A hirdetéseid között a szürke van
Csereéljünk mi.A cser tárgyai.800 db Mátyás Királyal díszített papírcetli és az én motorom.
És akkor tök jól elleszel az eladással.