Majdnem ilyen, de az olajhűtőig nem nyúlik fel az idom és a kerék fele is hosszabb az a kiugró rész.
Hajlítottunk lemezeket hozzá, lemezvágóval formára vágtuk, de nem azzal van a baj, hanem az idom nem szimmetrikus.
Halihó Srácok !
Van valaki akinek 99-2002 közötti SV-jén van hasidom?
Én vettem, de haverral sehogy sem sikerült feltegyük. Meg kell vágni az idomot ahhoz hogy jó legyen...
Képeket elfogadnék, ha lenne.
Bizony hogy cseréről!
Most végeztem az iskolával, technikus vagyok papíron, augusztustól ha minden igaz lesz meló, keresem a nagy lóvét, remélem meg is találom. Számításaim szerint május körül meglesz a szükséges összeg valami "nagyvasra".
A kéken sokkal jobb a fék mint az ezüstön elöl, meg is néztem a 2 márkát. Az ezüst valami 3 felüs nemtudom már mi, ami kurva jó az a Tokico, gondolom az a gyári, ami még elég újszerű a kékbe.
Annyira nem szar,hogy neki álljak újat faragni
Hajlítottunk lemezeket hozzá, lemezvágóval formára vágtuk, de nem azzal van a baj, hanem az idom nem szimmetrikus.
Van valaki akinek 99-2002 közötti SV-jén van hasidom?
Én vettem, de haverral sehogy sem sikerült feltegyük. Meg kell vágni az idomot ahhoz hogy jó legyen...
Képeket elfogadnék, ha lenne.
Most végeztem az iskolával, technikus vagyok papíron, augusztustól ha minden igaz lesz meló, keresem a nagy lóvét, remélem meg is találom. Számításaim szerint május körül meglesz a szükséges összeg valami "nagyvasra".
A brembo jobb.
ez de like