aki nem tudja hogy hol lehet kapni gyári suzuki cuccot az adja el a motort,ásson egy 1*2-es gödröt 80centi mélyen és valakivel lapátoltassa magára a földet...
Na most akkor mondom hogy igen jó.
De akik üzemszerűen használtak ilyet sokáig azt mondták ÜRESEN ELTÖRTE a segédvázat a kapaszkodó csavarjai körül,azoknak én hiszek eléggé.KB így.
Na e miatt csináltam a sajátot.Vagy kéne választani a motech vagy a Hepco tartót.
Én is így gondoltam.
De.
Sisakot ha kell az ülés alatti kampóra akasztva lehet hagyni.Kettőt.
Pia nem kell mert mire oda jutok hogy igyak belőle lóhugymeleg posvány lesz.Ezért inkább kúton veszek féllityit hidegen és benyelem.
Hmmm esőruha lehet de hátizsák oszt jólvan.
de igaázból, pl ha megyek/megyünk valahova motorral, akár melóba akár csak ugy valahova, 1-2 bukó beleférjen, vagy ha valahova megyünk akkor pl innivaló, zár, táska... ilyen 110-140 tempóhoz...
A gyári givi tartók szart sem érnek és az SV-n eltörik a segédvázat akkor is ha üresen használod a dobozt.....amit Zoli csinált valamiről ötletet merítve az eddig igen állat....
A komposzt mégjobb.A lenyírt fűvel csináljuk.
Elég nagy kupac......................kár hogy nem vadkender..................mer akkor nem lennék gondban a motorvásárlással.
igazából nem Maxia, hanem amit ott az előbb belinkeltem.. az a E450-SIMPLY-II... viszont, a konzol ami van hozzá, az is az eredeti... Givi 529FZ-s van hozzá...
és erre mien platnit kell felszerelni, amivel bármilyen dobozt felhelyezhetek ?
Egyébként mire gondoltatok a "gyárival" kapcs.-ban ?
de jobban jársz ha megveszed a gyárit
Viszont megnéznék egy pár képet a Te és Tsanyi konzoljáról :)
De akik üzemszerűen használtak ilyet sokáig azt mondták ÜRESEN ELTÖRTE a segédvázat a kapaszkodó csavarjai körül,azoknak én hiszek eléggé.KB így.
Na e miatt csináltam a sajátot.Vagy kéne választani a motech vagy a Hepco tartót.
De.
Sisakot ha kell az ülés alatti kampóra akasztva lehet hagyni.Kettőt.
Pia nem kell mert mire oda jutok hogy igyak belőle lóhugymeleg posvány lesz.Ezért inkább kúton veszek féllityit hidegen és benyelem.
Hmmm esőruha lehet de hátizsák oszt jólvan.
de igaázból, pl ha megyek/megyünk valahova motorral, akár melóba akár csak ugy valahova, 1-2 bukó beleférjen, vagy ha valahova megyünk akkor pl innivaló, zár, táska... ilyen 110-140 tempóhoz...
Az egy rendesen megtervezett tartó.Valami 30-35e körüli a szett és sima univerzális platnival használható.
Ha csak évi 1-2 nagyobb túrára kell akkor meg nem kéne szenvedni ennyit.
bár ahhoz az évi 1-2gokartozáshoz túlzás lesz
Elég nagy kupac......................kár hogy nem vadkender..................mer akkor nem lennék gondban a motorvásárlással.