Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki nem tudja hogy hol lehet kapni gyári suzuki cuccot az adja el a motort,ásson egy 1*2-es gödröt 80centi mélyen és valakivel lapátoltassa magára a földet...
bécs......ott lesz...
nha igen... csak én olyat hol találok ? mert akárhány motorosboltban voltam ezeknek utánnaérdeklődni, mindenki csak a givit ajánlotta...
és persze tartó is
arra gondoltam hogy van hozzá gyári (suzuki által tervezett,kivitelezett) doboz...
ahha ! éértem már...
és erre mien platnit kell felszerelni, amivel bármilyen dobozt felhelyezhetek ?

Egyébként mire gondoltatok a "gyárival" kapcs.-ban ?
Neked mintha lett volna több közeli képed is rólla.. anno vmikor...
Jaja.Készülök mindenből.Szívom magamba a tapasztalatokat mint a szivacs.
jéé....ezek az én képeim?
http://www.sportmotor.hu/tagok...

de jobban jársz ha megveszed a gyárit
ez a motech egyébként SW Motech akar lenni ?

Viszont megnéznék egy pár képet a Te és Tsanyi konzoljáról :)
Na most akkor mondom hogy igen jó.
De akik üzemszerűen használtak ilyet sokáig azt mondták ÜRESEN ELTÖRTE a segédvázat a kapaszkodó csavarjai körül,azoknak én hiszek eléggé.KB így.
Na e miatt csináltam a sajátot.Vagy kéne választani a motech vagy a Hepco tartót.
vegyél gyárit...az a legegyszerűbb és legjobb megoldás.De persze nem a legolcsóbb
de egyébként tényleg... arra jó és birja egyébként hogy ha csak pár cucc lenne benne + 110-140es utazó ?
Én is így gondoltam.
De.
Sisakot ha kell az ülés alatti kampóra akasztva lehet hagyni.Kettőt.
Pia nem kell mert mire oda jutok hogy igyak belőle lóhugymeleg posvány lesz.Ezért inkább kúton veszek féllityit hidegen és benyelem.
Hmmm esőruha lehet de hátizsák oszt jólvan.
tudnál rólla képeket küldeni, ha megkérhetlek ?
most lehet röhögni fogsz..

de igaázból, pl ha megyek/megyünk valahova motorral, akár melóba akár csak ugy valahova, 1-2 bukó beleférjen, vagy ha valahova megyünk akkor pl innivaló, zár, táska... ilyen 110-140 tempóhoz...
Keress inkább egy Hepco & becker sv-re passzoló tartóját.Pláne ha rendszeresen oldaldobozokba pakolt súlyzókat akarsz cígölni.

Az egy rendesen megtervezett tartó.Valami 30-35e körüli a szett és sima univerzális platnival használható.

Ha csak évi 1-2 nagyobb túrára kell akkor meg nem kéne szenvedni ennyit.
A gyári givi tartók szart sem érnek és az SV-n eltörik a segédvázat akkor is ha üresen használod a dobozt.....amit Zoli csinált valamiről ötletet merítve az eddig igen állat....
nekem carbon van

bár ahhoz az évi 1-2gokartozáshoz túlzás lesz de hülye leszek eladni
tehát, az meg elég strapabírónak néz ki ahhoz hogy kibirja még a 7-10kg-is... szerintem...
A komposzt mégjobb.A lenyírt fűvel csináljuk.
Elég nagy kupac......................kár hogy nem vadkender..................mer akkor nem lennék gondban a motorvásárlással.
igazából nem Maxia, hanem amit ott az előbb belinkeltem.. az a E450-SIMPLY-II... viszont, a konzol ami van hozzá, az is az eredeti... Givi 529FZ-s van hozzá...
a kompozit tényleg, van itthon mindkettő és a műanyag már rég ősz míg a kompozit nem....