Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fordítom magyarra:

"Figyelj szombat van, én meg húznék a francba haza.Majd tudod mikor fogsz itt nekem alkatrészt bogarászni 40fokba.Huzzá haza"
Ebknt most értem haza egy kis éjjeli motorozásból, ami kurva jó dolog Csak ne lennének a vadak, azok miatt nem lehet menni rendesen
Na elmentem ma a pécsi Suzuki márkakereskedésbe! Mondtam, h ez és ez a motyó kellene, ha kell rámutatok az ábrán a termékre nehogy rosszat rendeljünk. A gyönyörű szép eladó hölgy, mosolyogva elkezdte mondani, hogy sajnálja de lejárt a programjuk és nem tudnak belépni a Suzuki katalógusba és most nem tud segíteni.
Very goood

Mi megy itt nálunk....
ilyen kellene mint az utolsó képen a plexin az a kis szutyok...
link
márcsak azért meg a jó helyeken 10-11 a még jobb helyeken majd 18.000Ft csak az a kis sz*r...
éééértem... a jobb szélvédelmem érdekében nincs véletlen valakinek elfekvőben egy ilyen hogyishívjákja ?!

pleximagasító v. szélterelő ?
Tulajdonképp egy isnerős lakatos a linkek alapján tuti pik-pakk elkészít egy fasza darabot.Én szerintem max télen tudnám legyártani.
őő igazából csak érdeklődésképpen kérdeztem... top case-hez +oldaldobozhoz...
Nekem a gond hogy nincs időm.A pénzt még ki kell számolni.Elvileg gyorsítani lehetne hogyha legyártanék pár szabvány alkatrészt és csak a motorra passzítani de mivel hétközben meló van hétvégén meg vagy motor vagy házimeló nem tom mikor lesz 2-3 szabad napom.
és magát a konzolt Te mennyiért csinálnád meg ? mert apának itthon lehet van ismerőse aki meg tudná csinálni a szinterezést pici pézé...
Huhh KB 20-22e körül.A szintertől függ.Most jelenleg nem tudom menniért csinálnák mert szerintem az ipse aki ott van saját zsebre dolgozik és hasra áraz.
bocsika, csak közbe laggoltam... megértettem... viszont akkor ezek szerint a 2 oldalkonzolt külön kéne hozzá szerkeszteni...
nekem arra valami hibát ir ki az Adobe... viszont ezt az oldaltartót meg ezeket még mindig nem értem... és amit Te készítettél otthon mennyibe fájna egyébként ?
Van egy alap.Ez megy oldalt a két lábtartó felső 2 rögzítésére.És körbeöleli a motort.De van egy egy merevítés a lábtartó alsó rögzítésénél ahol a kipufogó is van ez megtámassza az egészet.Mechanika az egész.Na most erre az alapra jön felfelé egy tartó és hátul ami a fém csomagtartó.Ezt tetszés szerint felrakhatod vagy leszedheted.Kapaszkodóként is használható.
Ugyanakkor fel lehet rá szerelni két oldaltartót is.
Nekem lejön az 1.- is.
a 2.-t meg tudtam nézni... de az 1.-t nem sikerült... :S

Viszont leírnád léccike h mizu az oldaltartókkal mert az kicsit zagyva lett..
maga a doboz még jó is lenne... de azzal a hulladék "konzollal" nem tudnék mit csinálni...
Nézd át ezt.............És ezt.
Ez a tartó alapján terveztem meg az enyémet.
Nagyon strapabíró...............de drága.Asszem a fokt forgalmazza.
Igény szerint lehet bővíteni és csökkenteni.Ha kell van oldaltartó doboznak ha kell nem ha kel felteszed a csomagtartót ha kell nem.
nha igen... tehát még szerintem fele annyira sem strapabíró mint a givi konzol
A doboz kapp...............platni univerzális és elvileg givi féle.Bár a kappa az givi is úgyhogy mindegy.A tartó home madenek néz ki.Mintha a vaterás sv kapaszkodó helyére rakható tartót kombinálták volna egy csővel amit a garázsban találtak.
találtam ilyet is eladóba... Kappa 46L + konzol + platni... csak fel kell szerelni... de valahogy orbitálisan gagyin néz ki a konzol.. nem tűnik valami strapabírónak...
Ez az eddigi leghülyébb dolog amit láttam.
itt találtam... 4. oldal...

alátét...

forgalmaznak hozzá külön háttámlát... de minek? a vezetőnek nem kell, és akkor az utas hova ül ?
azt is kapni suzu földön
Szerintem a konzolra gondolt nem a dobozra...