Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus én is pont így vagyok vele XD
Az egészet.
A keretet vagy az egész sárvédőt?
Sziasztok. Tudna nekem vki segíteni abban, hogy a gyári rendszámtartót hogyan tudom leszedni? köszi
sikerül....
Ez KB 3 lépésben megoldható mint a zsiráfot betenni a hűtőbe.Vagyis az elefántot de az 4 lépés.
Én is megyek jövő héten az Alpokba (Ha sikerül addigra fékbetétet cserélni)
jókor... :-)
IAP és TPS ellenőrzés....attól szokott ilyet... ....és még egy csomó mástól, de ezek az elsők...
Üdvözlök mindenkit.A segítségetekre ill.véleményetekre lennék kíváncsi.Van egy régi bosszantó problémám a motorral(2003-as sv650).Rejtélyes módon ingadozik,ugrál az alapjárat,a hiba a következő módon jelentkezik:Ha egy picit akarok állítani az alapjáraton mindegy,hogy fölfele vagy lefelé egy pár percen belül 1400-ról felugrik kb.1600-ra aztán leesik 1100 körüli értékre,ha finoman gázt adok,hogy ne fulladjon le akkor megint felmegy 1600-ra majd pár másodperc után megint lezuhan.Eközben a másodlagos pillangószelep összekötő rudazata előre-hátra mozog,rángatozik idegesen.És most jönnek a fura dolgok.Mikor leállítom a gépet és várok vele egy pár percet majd újra indítom a hiba általában megszűnik mind ha mi sem történt volna.Tegnap pl.alaposan lemostam a motort ma újra indítottam és ekkor az alapjárat stabilan sokkal lejjebb került 1400-ról 1200-ra-A városban motorozva többször tekergettem az alapjárati csavart,de a probléma nem jött elő,de majd később úgy is fog.Egy idő után váratlanul állítgatás nélkül is jelentkezik.Érthetetlen misztikus dolgok ezek,nem értem miért függ össze az alapjárat állítás a hirtelen ingadozással majd ez hogy kapcsolódhat egy lemosáshoz. természetesen szervizről szervizre járok,a szinkron minden estben rendben van,szenzorhibát nem jelez,falsot nem szív,minden ki lett tisztítva.Szerelők tanácstalanok,persze mondanom sem kell a szervizekben sohasem produkálja magát. Örület...Próbáltam részletes pontos leírást adni a hibáról,hátha valakinek volt valami hasonló jelensége.
Ezt is kihagyom................................majd később tanulok...........most spórolok.
Én akarok! Megyek is holnap: link
Mi ütött a népekbe hogy nem akarnak motorozni.

Kocsiba ha lehet nem ülök nyáron.

Robi a satupad alatt szétszedve de arra nem vágyom.
szted foglalkoztam vele?

azóta elő se volt véve igy eszemben sem volt, na lehet ma ránézek

azért nem kell mert nincs abszolut használva, ott áll a garázsban nagyon régóta és az idén abszolut nem vágytam még ezideág sem motorozni, nemtudom mi lett velem,

robogózok inkább.Nyilván elpocsékolni nem fogom, ha véletlen megmarad akkor sem járok rosszul, mert egy nagyon jó motor van a tulajdonomban
mert miért nem kell az rsv?
indítógomb megoldódott?
nem megy most semmi. én is hirdetem az RSV-m , hasonló szerintem a szituáció is mint nálad(az ok amiért eladó) de a kutya nem kérdezi meg mitakarok vele.abszolut áll a piac
Enyém is.
nyilván ez túlzás de a 850 körül már baráti lenne...na meg az enyém sér.mentes
Konkrétan zoli aszongy ezt már akkor látta maikor ő keresett motort...............és az nem most volt.
Így is lehet eladni.

link
Zoli ezzel azt akarta mondani, hogy 7 kilóért hetek alatt elmegy, 9 körül hónapok...
Ha nem kell add nekem.Oszt annyi.
Én is keveselném.Felszórod 9 kilóért és vársz,vársz,vársz pont mint most.
Eladni nem fogod de fasza várakozás..................ééééés még mehetsz is vele.
Én több mint 2 hónapja hirdetem................már lementem 825-re.Ha valaki 8 kilót mond viheti....................de senki.Volt 3 érdeklődő.Ebből egy vette a fáradságot hogy megnézze.
És még mindíg semmi.
Folyamatosan hajtom.Hiredetés óta majd 700 km semi túra.Lassan olajcsere és ha nem megy el augusztusig beszámíttatom.
Én mennék mindenfelé.
őszintén szólva nem a pénz kell,hanem az sv nem... A 7et keveslem
7 kilóért pikk pakk elpasszolod.
Ja 480.Reggel feladtam.Holnap ott van.