Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Töprengtem rajta, hogy rakjam-e fel a képet vagy, hogy mondjam-e egyáltalán el, hogy ez a baj a géppel, mert biztos sokan mondják majd a saját verziójukat, hogy ebbe biztos nem ennyi van , meg másik a villa stb, stb... Nagy bontásnak tűnik a villa kiszedés, de nem egy nagy dolog, le kell venni a kipuffogócsonkot mert a teló csavarjai nem jönnek ki tőle, majd kikötni a teló alját és ennyi. 1 órán keersztül szedtem ugyan, de most fél óra alatt is kiszedném már, tényleg nem nagy dolog (és az egy órába még célszerszámot is csináltam a tengely végére mégpedig egy körmös kulcsot régi 32-es crowa fejből
Sanyi Te találkoztál már ilyen kottyanással? Főleg annak tudatában, hogy garantált 8E km van benne...
Pénteken meg ha mentek Arlóra, jó idő esetén eljönnék én is
hát szétszedte a vanyek.Nem?
sok a műanyag meg az a bmx kormány......
na...
húzta a hátsó lábát
Meggondolnám az ezüstöt.

Beteg a motorom

Ha már így szétborítottad szerintem cseréld.....nem lehet annyira drága....
A tűgörgő és a stift ami belemegy olyan mint a vadonat új, kottyanás kicsit sem érezhető, sőt úgy kell betolni a helyére egy ujjal. A satupadon összeraktam, a tengelyt, meghúztam a csavart és beraktam a tengely végét a satuba, és úgy már a villa legvégén 1- 1,5mm-es kottyanás érezhető, ez értelem szerűen a villa tengelyénél szabad szemmel alig látható, én is csak úgy jöttem rá, hogy ott a bibi, hogy az ujjamat odaraktam és éreztem, hogy kottyan. Nem tudom mi tévő legyek kétlem, hogy a csapágy elkopott volna (szép zsíros) ebknt egy koyo tűgörgős csapágy van benn, szóval nem is kell suzuki szalon. Nemsokára elmegyek haverhoz és megmérjük mikrométerrel a stif kopását. Azt még észrevettem, hogy 1mm-es kottyanás tengely irányban is van, de annak biztosan lennie is kell.
Nemtudom... szerintem rendelek 2 új stiftet a végébe, ha nem gyógyul meg akkor 2 csapágyat a csapágyboltból
Talicskának jó lehet még.
Mire jutottál?....megvan a lógás oka?
Ma gondoltam lebarnulok egy kicsit a napon
Tartozásuk van és amíg azt nem rendezik nem rendelhetnek, de ezt nem mondhatta......ez a lejárt progi még terelésnek is rossz.....
120-ig is elmehet.....onnantól aggódj...
NEM!...hívj ha érdekel a dolog menete.....
Jézusom milyen meleg van... 20 percet mentem csak, de az óra 104-105 fokot mutatott vízhőmérsékletnek ott kapcsol be a ventilátor és visszahűti egészen 103-ig Mennyinél forrhat? 110?
Huhh.Kicsit szépítetem a hűtőn festéssel.Ha jól emlékszem a hűtőt úgy légtelenítettem hogy a betöltőn a hűtőn feltöltöttem majd beindítva felmelegítettem míg a termosztát nyit és a venti is beindul nyitott sapkánál.
Remélem jól emlékszem és így kéne légteleníteni.
Vagy hivatalos hitelátvállalás vagy ahogy mondod helyben fizetsz és lezárják.

Nagyon jó bár szerintem a pilótája egy kicsit rám hasonlít.A kamerás jobban tólja.Remélem ha összeszokom vele megküldő így KB.

http://youtu.be/6GyPPluYvNc
Sziasztok!

Féli OFF

Ismerősöm hitellel terhelt autót venne éppen (de lehetne akár motor is)
Mire kell figyelni?
Én anno ha jól emlékszem a bankban találkoztam az eladómmal és amit kifizettem neki pénzt azzal ő rögtön kifizette a hitelét és meg is kapta a törzskönyvet.

Mi van akkor ha ez nem megoldható? Érdemes fizetni, amíg nincs meg a törzskönyv?
Fotó ? Csináltál képet a csajról ?
Az a lényeg a konzolnál, hogy ne egy ponton, vagy egymáshoz nagyon közeli két ponton csatlakozzon a segédvázhoz, mert akkor az erő amit a doboz, és annak "karja" kifejt, mind egy helyen fogja terhelni a vázat, így az csak idő kérdése, hogy mikor fog elrepedni/eltörni. Az a lényeg, hogy egymástól viszonylag nagy távolságra, több ponton csatlakozzon a vázhoz, lábtartóhoz (ahogy kiadja). Nem valami nagy ördöngösség.

Sztem hozott anyagból akár sfalván, akár máshol bárki értelmes szaki össze tudja hozni a platnikat a vázzal. Vágni kell meg hegeszteni..és csavarozni.
Nem, ez sajnos valóság, telefonhívást is kezdeményezett a dolog miatt hátha sikerül segíteni, de nem ment. Az igaz, hogy 40 fok volt, de tudtommal én voltam full cordurában, bőrkesztyűben, míg a gyönyörű szép eladó hölgy egy szép kis top-ban