Töprengtem rajta, hogy rakjam-e fel a képet vagy, hogy mondjam-e egyáltalán el, hogy ez a baj a géppel, mert biztos sokan mondják majd a saját verziójukat, hogy ebbe biztos nem ennyi van , meg másik a villa stb, stb... Nagy bontásnak tűnik a villa kiszedés, de nem egy nagy dolog, le kell venni a kipuffogócsonkot mert a teló csavarjai nem jönnek ki tőle, majd kikötni a teló alját és ennyi. 1 órán keersztül szedtem ugyan, de most fél óra alatt is kiszedném már, tényleg nem nagy dolog (és az egy órába még célszerszámot is csináltam a tengely végére mégpedig egy körmös kulcsot régi 32-es crowa fejből
Sanyi Te találkoztál már ilyen kottyanással? Főleg annak tudatában, hogy garantált 8E km van benne...
Pénteken meg ha mentek Arlóra, jó idő esetén eljönnék én is
A tűgörgő és a stift ami belemegy olyan mint a vadonat új, kottyanás kicsit sem érezhető, sőt úgy kell betolni a helyére egy ujjal. A satupadon összeraktam, a tengelyt, meghúztam a csavart és beraktam a tengely végét a satuba, és úgy már a villa legvégén 1- 1,5mm-es kottyanás érezhető, ez értelem szerűen a villa tengelyénél szabad szemmel alig látható, én is csak úgy jöttem rá, hogy ott a bibi, hogy az ujjamat odaraktam és éreztem, hogy kottyan. Nem tudom mi tévő legyek kétlem, hogy a csapágy elkopott volna (szép zsíros) ebknt egy koyo tűgörgős csapágy van benn, szóval nem is kell suzuki szalon. Nemsokára elmegyek haverhoz és megmérjük mikrométerrel a stif kopását. Azt még észrevettem, hogy 1mm-es kottyanás tengely irányban is van, de annak biztosan lennie is kell.
Nemtudom... szerintem rendelek 2 új stiftet a végébe, ha nem gyógyul meg akkor 2 csapágyat a csapágyboltból
Jézusom milyen meleg van... 20 percet mentem csak, de az óra 104-105 fokot mutatott vízhőmérsékletnek ott kapcsol be a ventilátor és visszahűti egészen 103-ig Mennyinél forrhat? 110?
Huhh.Kicsit szépítetem a hűtőn festéssel.Ha jól emlékszem a hűtőt úgy légtelenítettem hogy a betöltőn a hűtőn feltöltöttem majd beindítva felmelegítettem míg a termosztát nyit és a venti is beindul nyitott sapkánál.
Remélem jól emlékszem és így kéne légteleníteni.
Ismerősöm hitellel terhelt autót venne éppen (de lehetne akár motor is)
Mire kell figyelni?
Én anno ha jól emlékszem a bankban találkoztam az eladómmal és amit kifizettem neki pénzt azzal ő rögtön kifizette a hitelét és meg is kapta a törzskönyvet.
Mi van akkor ha ez nem megoldható? Érdemes fizetni, amíg nincs meg a törzskönyv?
Az a lényeg a konzolnál, hogy ne egy ponton, vagy egymáshoz nagyon közeli két ponton csatlakozzon a segédvázhoz, mert akkor az erő amit a doboz, és annak "karja" kifejt, mind egy helyen fogja terhelni a vázat, így az csak idő kérdése, hogy mikor fog elrepedni/eltörni. Az a lényeg, hogy egymástól viszonylag nagy távolságra, több ponton csatlakozzon a vázhoz, lábtartóhoz (ahogy kiadja). Nem valami nagy ördöngösség.
Sztem hozott anyagból akár sfalván, akár máshol bárki értelmes szaki össze tudja hozni a platnikat a vázzal. Vágni kell meg hegeszteni..és csavarozni.
Nem, ez sajnos valóság, telefonhívást is kezdeményezett a dolog miatt hátha sikerül segíteni, de nem ment. Az igaz, hogy 40 fok volt, de tudtommal én voltam full cordurában, bőrkesztyűben, míg a gyönyörű szép eladó hölgy egy szép kis top-ban
Pénteken meg ha mentek Arlóra, jó idő esetén eljönnék én is
Beteg a motorom
Nemtudom... szerintem rendelek 2 új stiftet a végébe, ha nem gyógyul meg akkor 2 csapágyat a csapágyboltból
Remélem jól emlékszem és így kéne légteleníteni.
Nagyon jó bár szerintem a pilótája egy kicsit rám hasonlít.A kamerás jobban tólja.Remélem ha összeszokom vele megküldő így KB.
http://youtu.be/6GyPPluYvNc
Féli OFF
Ismerősöm hitellel terhelt autót venne éppen (de lehetne akár motor is)
Mire kell figyelni?
Én anno ha jól emlékszem a bankban találkoztam az eladómmal és amit kifizettem neki pénzt azzal ő rögtön kifizette a hitelét és meg is kapta a törzskönyvet.
Mi van akkor ha ez nem megoldható? Érdemes fizetni, amíg nincs meg a törzskönyv?
http://www.gaskrank.tv/tv/paes...
Sztem hozott anyagból akár sfalván, akár máshol bárki értelmes szaki össze tudja hozni a platnikat a vázzal. Vágni kell meg hegeszteni..és csavarozni.