Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zotya !
Láttad a videók között a Triumfosat?
De én hülyébb vagyok mint az átlag.Így inkább maj az újat tanulom meg jobban kezelni tapadós gumival.
A blokkja jóval kezelhetőbb.
Nincs akkora terhelésváltási reakció.
Alul viszont élénkebb mint egy 600-as sornégy.
Nehéz elmagyarázni.Jövőre vagy amikor lehet majd kipróbálod.
Sv-t ahogy lehet terelgetem én bár a tisztelt profi társág után nehéz tartani az iramot.
Majd egy Zadari rohanást beiktatunk megint.
Nos,én a helyedben vennék sportgumit az sv-re,a köv. szezonban megtanulnám lapra dönteni+félkeresztbe csúsztani kanyarodáskor..............ezután váltanék vmi komolyabb futóművű gépre......

De hát a dóvill elég hervadtka szerencsétlen.
Akkor már sv-n öregednék meg.
Sértegeted apámat...
Gyanítom hogy annyira öreg azért nem leszek....................vagyis igen de akkorra már nem ülök motoron.
1050-es lesz de megdögleni nem akarok...............majd csak ha megtanultam motorozni.
Be van táblázva.
Ezután a belátható időben egy speed trip 1050 vagy tiger 1050 a fizikai állapotom függvényében.(mennire fognak mozogni a meszes izületeim)
És ha kihúzom a 6-os lottót akkor az 1200-as multistrada duci.
csak a gyárit....csak a gyárit!..... ...nem mintha nem ugyanaz lenne
A gyári tűgörgő 11E/db, a persely 7E/db Csapágyboltba 2E/db a perselyt pedig 2E/db áron csinálják meg Nem tudom melyiket válasszam a 8E vagy a 36E ft-os verziót
25-önként lépkedsz felfelé?
Mi lesz a Triumph után? Egy 700-as Deauville?
675-ös.2007-től.Ellentétben másokkal ezer alatt is van élet.
Olyan cikcakkgép kell.Nem atomvillanás.
Betartom a fokozatosságot.
Mekkora kell és mikori?
Köszi..................de ezres...............és 2005-ös.
Ajánlom figyelmedbe:
Moci
Persze hogy láttam.
Zoli32!

Láttad már ezt a kis 3 hengerest ?

Triple R
Bevenném őket a csapatba!
...és hogy elsősorban lányok jelentkezését várja
Most írta Gss, hogy az öccse nem ér rá így még két szabad hely van nála...
Kipróbáltm a hűtőt..................fasza......................de egész napos dögmeleg után tuti hogy az alatt a 10 perc alatt ázok szarrá míg hazaértem gödöllőről.
Ez is igaz....volt, hogy a sátor mellett döglöttem én is és nem a piától....
Szállás mindegy, mert haveromnak van egy transformers sátra 2 személyes sátor, de összecsukva kb a zsebemben elfér, hihetetlen a dolog de igaz. Meg ha ilyen idő lesz, akkor a házikókban esélytelen az alvás...
Ennyinél még nem.....40-50-nél már volt.....Gss-nél úgy tudom még mindig szabad egy hely....jó idő lesz, a lányok itthonról elég későn, kb du fél 5-kor indulnak, de lesz aki már délben odaér...én meg mikor végzek motorral, de az lehet éjjel is...
jááááj....értem
5-ös és 7-es termékról van szó
Jaj ugyan már szerintem mindenkinek vannak kisebb nagyobb javítások a motorján,km-től függetlenül.