Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem annyira vágom ezt a googlemaps-ezést, de ugye jól látom, hogy ebben az URL-ben benne van a teljes útvonal, és ha bebookmarkolom, később is meglesz :-).
cseréld el az SVmre,majd én szenvedek az eladásával XD
háát most kevés a tőkém és októberig hiteles a gép....
Egyébként 2004-es 43000km
Beszélhetünk róla! Milyen évjárat a Tied és mennyi km? (tudom, hogy bármennyivel kérhetem)
azaz :-)
500 pénz
én első ránézésre így mennék sajtért
ok, közben a gps-en is elkezdtem nézni, és úgy már megvan az út, csak a gyerek meg elszedte tőlem... majd ha megint alszik, tudom tovább tervezni :)
Szerinted tudom én, hogy merrefelé jutunk oda?....valahogy mindig ott kötünk ki....amúgy még talán a hó végén vagy aug. elejére kiírok egy szlovák ottalvós sajtbeszerző túrát zakopane-ba....
Mondd ki ,hogy mennyibe számoljam be! A kék nevetséges fix 1 milla 2007-ből 8E km, gyári gumikkal.
ha csak rollerezni akar akkor előveszi a 650-et ha motorozni akkor az 1000-t
Ja és akkor nem egy kék ezrese lenne hanem egy kék 650-ese.
számold be az enyémet
Kiváncsi leszek rá hogy jó e.
Sanyi,
Zakopanehoz adj már léci valami támpontot, mert nem találom azt a szerpentint, amin autóval jöttem hazafelé, és motorral meg odafelé akarom kipróbálni.
Én úgy emlékszem, hogy a főút végén (Aleja 3 Maja, utána Tytusa Chalubirskiego) a körforgalomból egyenesen ki (2. kijárat), és az "szinte egyenesen" a szlovák határnak visz :-). De most a googlemapst nézve arrafelé nincs is út, a 3. kijáraton kellene menni, ami néhány falut érintve 960-as út, 67-es, aztán kétféle lehetőséggel Poprad és Rimaszombat... (jó, most pont visszafelé mondtam). Te merre mennél?

A másik út az tiszta (Ipolyság, Besztercebánya, Donovaly, és "körbe") - ebből az irányból gyorsabb szerpentin visz. Ez lenne a hazaút ugye. (És akkor ezt is pont fordítva mondtam )
Köszi Zoli megjött a betét. Nemsoká belevágom, ha elaludt az uraság..
azt eddig is tudtam, hogy prémium német autókhoz vékonyított kreszkönyv tartozik... de hogy a robogóké egy A4-esen is elfér, azt nem tudtam :-)

ma láttam egy arcot (nem futár volt), a margit körúton az összes piroson átment. nem utolsó másodperc utáni naracssárga vagy rózsaszín, hanem full teli piros, ahol mindenki áll, ő meg előremegy és nem áll meg. Volt 2 másik piros, üres sávokkal, ott gázelvétel nélkül át. Majdnem vitt magával, mert a robeszát bámultam, éppencsak észrevettem, hogy a lámpa nem zöld...
Mivel belekerült a vasba a gixxer eleje, igy maradt pár eladó motyóm.
kormánycsutkák sujokkal,
felső hid,
e sárvédő,
féknyergek,
felső munkahenger,
korm csapágyak,
kerék tengely.
Csak a végén nehogy az legyen a vége hogy egy év után kapcsol fel 5-be.
nem beszámításról volt szó, hanem cseréről
Azért nem véletlenül mondják, hogy a fokozatokat érdemes betartani. De legalább nem növöd ki a másik oldalról. Azért a legtöbb embernek mire jogsija és pénze lesz nagy motorra benő valamennyire a feje lágya is, és nem nitroboy nevet ad magának..., mert rekviem lesz a vége. Ezek a motorok azért mennék is.
De van, csak azokat gyerekeknek gyártják.

Jól van viccet félretéve értem én, de mindenkinek szíve joga eldönteni, h mit szeretne. Én úgy vagyok vele, h ha lúd, akkor legyen kövér.
Na tessék.Megjött Zsé öccse.
Ezer alatt nincs motor.
Ebknt azt beszámolom, itt lakom az erdő szélén, és csak gyalog tudok felmenni az erdőbe amit már unok
DT csere nem érdekel?
Kevesebb a biztosítás, kevésbé érzékeny az elcsúszásra és a szomszédok is jobban tolerálják.

Am tetszik ez a teljes idomos változat, és ha nagymotor, akkor csak az 1000es, és nem a 650es. DRZről letettem, inkább valami izmosabbra vágyok.