én nem annyira vágom ezt a googlemaps-ezést, de ugye jól látom, hogy ebben az URL-ben benne van a teljes útvonal, és ha bebookmarkolom, később is meglesz :-).
Szerinted tudom én, hogy merrefelé jutunk oda?....valahogy mindig ott kötünk ki....amúgy még talán a hó végén vagy aug. elejére kiírok egy szlovák ottalvós sajtbeszerző túrát zakopane-ba....
Sanyi,
Zakopanehoz adj már léci valami támpontot, mert nem találom azt a szerpentint, amin autóval jöttem hazafelé, és motorral meg odafelé akarom kipróbálni.
Én úgy emlékszem, hogy a főút végén (Aleja 3 Maja, utána Tytusa Chalubirskiego) a körforgalomból egyenesen ki (2. kijárat), és az "szinte egyenesen" a szlovák határnak visz :-). De most a googlemapst nézve arrafelé nincs is út, a 3. kijáraton kellene menni, ami néhány falut érintve 960-as út, 67-es, aztán kétféle lehetőséggel Poprad és Rimaszombat... (jó, most pont visszafelé mondtam). Te merre mennél?
A másik út az tiszta (Ipolyság, Besztercebánya, Donovaly, és "körbe") - ebből az irányból gyorsabb szerpentin visz. Ez lenne a hazaút ugye. (És akkor ezt is pont fordítva mondtam )
azt eddig is tudtam, hogy prémium német autókhoz vékonyított kreszkönyv tartozik... de hogy a robogóké egy A4-esen is elfér, azt nem tudtam :-)
ma láttam egy arcot (nem futár volt), a margit körúton az összes piroson átment. nem utolsó másodperc utáni naracssárga vagy rózsaszín, hanem full teli piros, ahol mindenki áll, ő meg előremegy és nem áll meg. Volt 2 másik piros, üres sávokkal, ott gázelvétel nélkül át. Majdnem vitt magával, mert a robeszát bámultam, éppencsak észrevettem, hogy a lámpa nem zöld...
Mivel belekerült a vasba a gixxer eleje, igy maradt pár eladó motyóm.
kormánycsutkák sujokkal,
felső hid,
e sárvédő,
féknyergek,
felső munkahenger,
korm csapágyak,
kerék tengely.
Azért nem véletlenül mondják, hogy a fokozatokat érdemes betartani. De legalább nem növöd ki a másik oldalról. Azért a legtöbb embernek mire jogsija és pénze lesz nagy motorra benő valamennyire a feje lágya is, és nem nitroboy nevet ad magának..., mert rekviem lesz a vége. Ezek a motorok azért mennék is.
Egyébként 2004-es 43000km
Zakopanehoz adj már léci valami támpontot, mert nem találom azt a szerpentint, amin autóval jöttem hazafelé, és motorral meg odafelé akarom kipróbálni.
Én úgy emlékszem, hogy a főút végén (Aleja 3 Maja, utána Tytusa Chalubirskiego) a körforgalomból egyenesen ki (2. kijárat), és az "szinte egyenesen" a szlovák határnak visz :-). De most a googlemapst nézve arrafelé nincs is út, a 3. kijáraton kellene menni, ami néhány falut érintve 960-as út, 67-es, aztán kétféle lehetőséggel Poprad és Rimaszombat... (jó, most pont visszafelé mondtam). Te merre mennél?
A másik út az tiszta (Ipolyság, Besztercebánya, Donovaly, és "körbe") - ebből az irányból gyorsabb szerpentin visz. Ez lenne a hazaút ugye. (És akkor ezt is pont fordítva mondtam
ma láttam egy arcot (nem futár volt), a margit körúton az összes piroson átment. nem utolsó másodperc utáni naracssárga vagy rózsaszín, hanem full teli piros, ahol mindenki áll, ő meg előremegy és nem áll meg. Volt 2 másik piros, üres sávokkal, ott gázelvétel nélkül át. Majdnem vitt magával, mert a robeszát bámultam, éppencsak észrevettem, hogy a lámpa nem zöld...
kormánycsutkák sujokkal,
felső hid,
e sárvédő,
féknyergek,
felső munkahenger,
korm csapágyak,
kerék tengely.
Jól van viccet félretéve értem én, de mindenkinek szíve joga eldönteni, h mit szeretne. Én úgy vagyok vele, h ha lúd, akkor legyen kövér.
Ezer alatt nincs motor.
Kevesebb a biztosítás, kevésbé érzékeny az elcsúszásra és a szomszédok is jobban tolerálják.
Am tetszik ez a teljes idomos változat, és ha nagymotor, akkor csak az 1000es, és nem a 650es. DRZről letettem, inkább valami izmosabbra vágyok.