Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esküszöm 10 kg.-nál soha nem volt több benne és 220-nál sem volt nagyobb tempó....
Azért pl mondjuk a Nolan elég jó "műanyag" bukókat gyárt. Ha 3-4 évente cseréli, van olyan jó mint egy kompozit.

Mondjuk nekem is kompozit sisakom van, lassabban öregszik.
Engem nem.Csak szegény ezzel a dobozprojectel eléggé meg van lőve.
Mióta küzd vele az alatt az idő alatt egyet csináltam Sándornak és eléggé le is tesztelte.De megtervezni és legyártani sem tartott enni ideig míg kiválassza.
persze Madi segédváza meg kit izgat?

(Madin kívül?:D)
Sztem ez a 3 kg a gyári felfogatással értendő. Ha erősebbre van szabva a konzol, simán el kell hogy bírjon 10 kg körül, vagy akár többet is.

Givi maxia? vagy mi ez? Láttam több tízezret futott, általában erősen megterheltet belőle, nem volt semmi gond vele. Mondjuk elég masszív konzolon pihent.

Viccen kívül, nem jó fentre sokat pakolni.
szerintem aki 1000res géppel mászkál,ne vegyen műanyag bukót.Olyan mintha ilyen gagyi szivacspapucsba veretnél egy ferkával...nem nem olyan.Mert nem az hogy ciki,de a biztonságodon spórolsz
Na és.......................a segédvázad fog letörni nem a doboz.
csáóka!

igazad van, ugy sehogy.... de viszont ha pl rakok bele egy bukót, táskát, cipőt, esetleg váltóruhát, ha valahogy többnapra mennénk... akkor ? túllépem a 3kg-t..
Meg 1000.
Sok sisak meg se közelíti az 1300 grammot. Nagyon sok 1600-1800 grammos bukó van a piacon
na ez gyönyörű nem rakta be a kacsacsört:-: (tudom Roli, relációs jel...)

----- na így?
oldalkocsissal bármikor
Zsé az etalon?....na bazz....
amikor egy darabon ketten mennek,aztán még felveszi két cimbijét útközben
1300+1300-3000 ?

látod ezé kellett volna figyelni matekon
Vedd meg a dobozt ha ekkora kell.Nem fogsz csalódni.A givi a legelterjedtebb.
Monokey a nevéből adódóan egy kulcsot jelenthet.
Vagyis ha több dobozod van azt egy kulcsal lehet nyitni csukni a monolock meg egy zárat jelenthet tehát egy zár nyitja az összes dobozt...................de nem tuti csak tippelek.
Szerintem a shox forumon dobd fel és megválaszolják.
Mikor mész úgy hogy a 2 sisak a dobozban van
vagyis azt mondja a srác akié a doboz, hogy 10kg-ig terhelhető, viszont a hivatalos oldalon csak 3kg-t ír... demeghát... alapból 2 sisak is megközelíti v. túl is lépi a 3kg-t...
üdv. !

Ismét segítségetekre szorulnék...
Mi a véleményetek erről a dobozról? Egy srác akinek ilyenje van, azt mondja hogy ez az egyik legnagyobb doboza a Givinek... 46 literes... azt mondja hogy 2 sisak elfér benne, és 10kg a terhelhetősége... viszont a hivatalos "www.givi.it"-oldalon megtaláltam a dobozt, kép alapján, és ott azt irja hogy, CSAK 3kg a terhelhetősége... meg mi a külömbség a Mono-key és a mono-lock dobozok között ? Mi a véleményetek...?

Zséékettő, Te mit mondasz rá ?
Givi doboz...
Én lamit 109-et használtam................asszem bauhausban is kapni meg van ott üvegszál paplan is.Talán a kellékekkel 2-3e az eész cucc.Csak szar meló ilyen melegben a csiszolása...............igaz a felhordás sem az a kéjmámorhömpöly de az jobb.
Az hát... Csak anyag kell hozzá. Na majd a jövőhéten ha megjön.
Ha mugyata-uvegszal a cucc azt sima liba modositani.Csak neki kell esni.
Nekem muszáj faragnom, ha azt akarom, hogy felkerüljön. A két vízszintes oldal (ami a blokk alsó részénél menne) az egyáltalán nincs egy szintben...
jaj a piszoár

Még meg van, ha érdekel valakit ingyen elvihető (egyébként 9000 az ára)Dúzs féle oldal idomhoz való.