nem teljesen értelek, elöl 1db helyzetjelző izzó van, ennek semmi köze az irányjelzőhöz. Én csak annyit mondok, hogy a pici helyzetjelző izzót izzószálasról (sárgás) cseréld ledesre (fehér), hogy jól érvényesüljön az ál-xenon fehéres-kékes színe.
Ha Te a hátsóra gondoltál (helyzetjekző villogtatásával indexelni), az más tészta, de ennyire nem egyszerű a kivitelezése. Erre a célra van olyan hátsólámpa, ami helyzetjelző, féklámpa és irányjelző egyben. Személy szerint nekem nem tetszik, és kár ezzel variálni. Az irányjelző fontos a biztonság szempontjából (autós tudja, merre akarsz menni), ha "eldugod" valahová, abból csak a baj lesz.
köszi szépen a segítséget... viszont ha a helyzetjelzőét nem cserélem át, hanem az indexet kötöm rá, és az eredeti indexet meg leveszem... ... egyáltalán meg lehet-e azt csinálni h az index kábelt csak szimplán fogom, és rákötöm a helyzetjelzőre ?
minek hozzányúlni ahhoz, ami jó? (műszerfalvilágítás).
túl sok az időd :-)
xenon HATÁSÚ izzóért nem fognak szólni a rendőrök.
milyet érdemes? tökmindegy.
arra figyelj, hogy a helyzetjelzőt is cseréld LED-esre, különben a sárgás fényével belepiszkít a fényszóród kinézetébe.
A LED-esnél persze polaritás számít, tehát ha elsőre nem világít, fordítsd meg. Ha egyáltalán nem világít, akkor rövidek a visszahajlított lábai. Húzd kicsit kijjebb. Ha világítani kezd, akkor ez a baj: rá kell forrasztani egy kis beónozott vezetékdarabot, vagy valami alkatrész (ellenállás stb) levágott lábát, és így meghosszabbítani 1-2 mm-rel. Akkor már tökig betolva is jó lesz.
Nekem nem SV-m van de nagyon hasonló :D
Én ezt használom kb 6000km-e.
Nagyon meg vagyok vele elégedve még egyszer sem csúszott meg, az első gumija szélesebb mint a sport attacknak, és ez nagyon bizalom gerjesztő. A sport attackket meg tudtam csúsztatni, de ezt még egyszer sem. A 6000km-es kopás nem látható nagyon rajta, és szerintem a hátsó még elmegy10000km-t.
Ja és a hideg gumi is úgy tapad mint ha már be lenne melegítve, míg a sport attack hidegen csúszik.
Én nem hittem el! Tényleg ár/értékben nagyon ott van!
3 komponensű!
Mondtam................míg ki nem érek...................itthon meg a meló és vissza.
Meg néha pár hely és annyi.
Én bevállalom....................és nem tartom magam különösebben bátornak.
De olyan hogy csak pálya mert van meleg szitu szerintem nem lesz.Ilyen vagyok oszt annyi.
Vagyunk páran................hátha szerencsém lesz.
Megint csak magamat kell példának felhoznom..... akik ismernek, hogy mindig, mindenhol, minden körülmények között ép ésszel közlekedtem/közlekedem.... sebesség nem állatmódú megválasztás: indultam a lámpától max. 30....figyelés: figyeltem az égre hanyatt fekve a kereszteződés közepén a kocsisorok előtt..... mert előtte másra nem volt idő!
Persze, nem kell a garázsban nézni..... de önzőség lenne csak magára gondolnia az embernek, mikor van család és gyermek. (mint nálam)
Az előtte és azóta se hallottam a páromtól még csak ráutalást sem, hogy hagyjam abba a motorozást! Ő tudja mit jelent nekem ez.
Mellesleg valamelyik héten voltam egy nagy dézsávűn, K7 kék GSR, ugyanabban a kereszteződésben, úgyanúgy egyenesen áthaladva.....
Egen.
Huhh benne van a pakliban és figyelni kell.................de evvel a figyeléssel és a sebesség nem állatmódú megválasztásával lehet az esélyeket annyira növelni hogy ne kelljen mindennap a garázsban nézni a motoromat attól félve hogy elütnek.
Nameg ha kocsival megyek az sem akkora életbiztosítás.Néha szembejön az M5-ösön egy mongolidióta.
Ha Te a hátsóra gondoltál (helyzetjekző villogtatásával indexelni), az más tészta, de ennyire nem egyszerű a kivitelezése. Erre a célra van olyan hátsólámpa, ami helyzetjelző, féklámpa és irányjelző egyben. Személy szerint nekem nem tetszik, és kár ezzel variálni. Az irányjelző fontos a biztonság szempontjából (autós tudja, merre akarsz menni), ha "eldugod" valahová, abból csak a baj lesz.
de nem akartam kioktató lenni :)
Sosem volt motoron.Le sincs festve.Egy tizesér?
Fogy a pénz.
túl sok az időd :-)
xenon HATÁSÚ izzóért nem fognak szólni a rendőrök.
milyet érdemes? tökmindegy.
arra figyelj, hogy a helyzetjelzőt is cseréld LED-esre, különben a sárgás fényével belepiszkít a fényszóród kinézetébe.
A LED-esnél persze polaritás számít, tehát ha elsőre nem világít, fordítsd meg. Ha egyáltalán nem világít, akkor rövidek a visszahajlított lábai. Húzd kicsit kijjebb. Ha világítani kezd, akkor ez a baj: rá kell forrasztani egy kis beónozott vezetékdarabot, vagy valami alkatrész (ellenállás stb) levágott lábát, és így meghosszabbítani 1-2 mm-rel. Akkor már tökig betolva is jó lesz.
Tegnap elintéztem, hogy Fóton, az Ambrosia cukrászdában is két gombóc fagyit kapjon egy áráért minden motorral érkező! :-)))))
.....itt az elérhetőség: http://www.ambrosia.hu/elerhet...
http://www.vatera.hu/listings/...
Én ezt használom kb 6000km-e.
Nagyon meg vagyok vele elégedve még egyszer sem csúszott meg, az első gumija szélesebb mint a sport attacknak, és ez nagyon bizalom gerjesztő. A sport attackket meg tudtam csúsztatni, de ezt még egyszer sem. A 6000km-es kopás nem látható nagyon rajta, és szerintem a hátsó még elmegy10000km-t.
Ja és a hideg gumi is úgy tapad mint ha már be lenne melegítve, míg a sport attack hidegen csúszik.
Én nem hittem el! Tényleg ár/értékben nagyon ott van!
3 komponensű!
http://www.r17.hu/index.php?pa...
Szeretném a vason kicserélni műszerfalvilágítást valami más színűre... fehérre v. kékre... valakinek valami ötlet hogy lehetne ?
és szeretnék még valami xenon hatású izzót...valami okosság arra hogy milyet érdemes belerakni amiért az utonállók sem hurcolnak meg ?
Meg néha pár hely és annyi.
Én bevállalom....................és nem tartom magam különösebben bátornak.
De olyan hogy csak pálya mert van meleg szitu szerintem nem lesz.Ilyen vagyok oszt annyi.
Vagyunk páran................hátha szerencsém lesz.
Persze, nem kell a garázsban nézni..... de önzőség lenne csak magára gondolnia az embernek, mikor van család és gyermek. (mint nálam)
Az előtte és azóta se hallottam a páromtól még csak ráutalást sem, hogy hagyjam abba a motorozást! Ő tudja mit jelent nekem ez.
Mellesleg valamelyik héten voltam egy nagy dézsávűn, K7 kék GSR, ugyanabban a kereszteződésben, úgyanúgy egyenesen áthaladva.....
Huhh benne van a pakliban és figyelni kell.................de evvel a figyeléssel és a sebesség nem állatmódú megválasztásával lehet az esélyeket annyira növelni hogy ne kelljen mindennap a garázsban nézni a motoromat attól félve hogy elütnek.
Nameg ha kocsival megyek az sem akkora életbiztosítás.Néha szembejön az M5-ösön egy mongolidióta.