Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

800as utcai...a terepesre egyreszt penzem sem futotta, masreszt felek, hogy nagyobb sebessegnel a 21-es vekony gumi elol beszitalna...
Azokból tudnak engedni.Mondta az emberke.
Valamivel milla felett, de igazabol lenyegtelen, mert az szamit, hogy mennyit kell radobnom.
800.-as?
Terpes vagy utcai?
Nekem nem ért le a lábam róluk.
mivel átjött így égett a pofám, de azért kicsit utánatöltöttünk a keveréknek...
Ja jó!
Nem olyan égető szerintem....
Igazabol nem (csak) a marka ragadott meg, hanem a felepites es a motorja...a kisebb kobcentis turaendurok gyengek, az erosebbek meg nehez dogok. Ez pont eleg lesz.
Pont tegnap olvastam a tesztjét a revüben.
Pénteken elfelejtettem csak ma rendeltem meg így holnap remélem lesz belőle valami, most volt itt a srác, a szűrőt elvitte.....
Azaz
Olajtéma?
Mennyiért számolták be?
Jesszus! Zoli Fertőz?
Mondjuk nekem is tetszik
Vagány gépezet!
De ha én váltok fúú mikor lesz valahogy ezek a mozdonyok mint az 1200 Inazuma vagy a GSX1400 Yamaha XJR 1300 és társai vonzanak "örök darabok"
Nemfognak.Akciós a modell..............még a forgalombahelyezést sem tudtam lealkudni.............meg a fejidomszart is kifizettetik így lesz az 1,99-es árból 2,2.
Marad a használt.......................de így sikítva semmi pízem nem lesz.
Menj oda lével és nem beszámítósan.....talán nagyobbat lehet alkudni...
attamindenit...
Tigris?
Triumph-nal beszamoltak, en mar levettem a hirdetest...Ha fennt van, akkor azt ok tettek fel.
Gratulálok :)

Mikor kelt el ? mert még fenntvan használtauton :)
Jelentem en is Triumph tulaj leszek, varhatoan jovo hetfotol .
SV-tol konnyes bucsut vettem...jo evek voltak
mivan nálad!

Retro Disco
A szekrénytetjén van egy fasza ruszki izzósorom..............piros,zöd,kék,sárga.És villog.
mondom, kétszálas izzóval, amihez meg spéci foglalat kell megintcsak.
Nem úgy van, h egyfolytában világít 4x21W, és amelyik indexel, az elalszik.
Hanem egyfolytában világít 4x6W, és amelyik indexel, ott még egy 21W-os izzószál is bekapcsol. Ugyanabban az izzóban. olyat képzelj el, mint a H4-es izzó: 3 csatlakozás, külön 2 izzószál.

De én már le lettem oltva, szóval ha gondolod gyere át a "hogyan csináljunk karácsonyfát a motorunkból" topicba
Vanezígy..............bázismotor?
és azt hogy lehet megoldani hogy menet közbe az indexem világítson ? mint az amerika tipusú mocikon... vagy ahhoz sok guberálás kell ?