Igazabol nem (csak) a marka ragadott meg, hanem a felepites es a motorja...a kisebb kobcentis turaendurok gyengek, az erosebbek meg nehez dogok. Ez pont eleg lesz.
Jesszus! Zoli Fertőz?
Mondjuk nekem is tetszik
Vagány gépezet!
De ha én váltok fúú mikor lesz valahogy ezek a mozdonyok mint az 1200 Inazuma vagy a GSX1400 Yamaha XJR 1300 és társai vonzanak "örök darabok"
Nemfognak.Akciós a modell..............még a forgalombahelyezést sem tudtam lealkudni.............meg a fejidomszart is kifizettetik így lesz az 1,99-es árból 2,2.
Marad a használt.......................de így sikítva semmi pízem nem lesz.
mondom, kétszálas izzóval, amihez meg spéci foglalat kell megintcsak.
Nem úgy van, h egyfolytában világít 4x21W, és amelyik indexel, az elalszik.
Hanem egyfolytában világít 4x6W, és amelyik indexel, ott még egy 21W-os izzószál is bekapcsol. Ugyanabban az izzóban. olyat képzelj el, mint a H4-es izzó: 3 csatlakozás, külön 2 izzószál.
De én már le lettem oltva, szóval ha gondolod gyere át a "hogyan csináljunk karácsonyfát a motorunkból" topicba
Terpes vagy utcai?
Nekem nem ért le a lábam róluk.
Nem olyan égető szerintem....
Mondjuk nekem is tetszik
Vagány gépezet!
De ha én váltok fúú mikor lesz valahogy ezek a mozdonyok mint az 1200 Inazuma vagy a GSX1400 Yamaha XJR 1300 és társai vonzanak
Marad a használt.......................de így sikítva semmi pízem nem lesz.
Mikor kelt el ? mert még fenntvan használtauton :)
SV-tol konnyes bucsut vettem...jo evek voltak
Retro Disco
Nem úgy van, h egyfolytában világít 4x21W, és amelyik indexel, az elalszik.
Hanem egyfolytában világít 4x6W, és amelyik indexel, ott még egy 21W-os izzószál is bekapcsol. Ugyanabban az izzóban. olyat képzelj el, mint a H4-es izzó: 3 csatlakozás, külön 2 izzószál.
De én már le lettem oltva, szóval ha gondolod gyere át a "hogyan csináljunk karácsonyfát a motorunkból" topicba