Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszi!
A colat mar nem tudtam belealkudni, szoval azt meg kellett venni kulon
Jovo vasarnap lehet jo lesz egy kis kirandulasra
Bazzeg van rajta üditartó?
Nagyon zsír!
Nagyon sirály.Gratulálok.
Üdv a klubban.
Jövő héten valahova?
grat hozzá, a coke széria vagy extra?
Penteken megkaptam a tigrist
Eddig nagyon zsir...remelem azert meg irhatok ide
én nem szívtam le semmit .2.7 belement aztán kész.feljebb ment kicsit a maxnál de szerintem annyi baj legyen
mer nem forgatod rendesen
Én kiszívtam belőle egy 50 milis fecsivel és szilikoncsővel.
Ha a maxon nincs túl elvileg nem gáz.
Ha túl van érdemes leengedni 1 picit mert szétnyomhatja a szimeringeket...
szerintetek nagy gáz, ha teljesen maxig töltöttem az olajat? Ha jól emléxem szüröcserével 2.7liter. Betöltöttem. Kicsit mintha sok lenne.... (kis sv) ja, az nincs h majd lejjebb megy. Ez nem eszik semmi olajat.
Oksa. Köszi
Szerintem általános.
Igen injektoros. Néztem amit ajánlottál. A neten olyan 2100 Ft lenne darabja. Ez jó ár érte?
Ha inyektoros akor ha minden igaz NGK CR8E.
Hellósztok!
Valaki megtudná nekem adni az SV 650-es blokba való gyári gyertyának a nevét? Netalán ha van gazdaságosabb akkor szívesen veszem a tanácsokat.
Előre is köszönöm!
az a műszerfal! Váá de jól néz ki :D
Fokozatkijelző van enni fene tudja talán 5 liter és ha a második vidin lévő tempót tudom tartani boldogan megyek ki vele a világból.
Szévédelem nem kell.
A speede 1050-es 130 egynéhány pacival és egykaró lengővillával a street 675-ös 106 ló és kétkarú legővilla.Egy idom nélküli dytona 675-ös kicsit gyengébb max powerrel és combosabb középtartománnyal.
mennyit eszik egyébként ? nekem kicsit hiányzik rólla a fok.kijelző, és némi szélvédelmet adó plexi...
egyébként mi a külömbség a speed triple és a street triple között ?
hm, érdekes, de szép... tipikus porsche 911 hang szerintem..
Nem tervezem pár évig a dobot.De ha lesz olcsó javaslat.A bal oldala hűtőfolyadékcsere miatt le van bontva.Lehül nem égetem magam szét és visszamegy.
Addigis:

http://youtu.be/50Tjw4V3JfQ