Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem semmi baja sem lesz.Én is simán bele nyomattam a 2.7 litert.Hónapok óta megy még nem ált be a blokk és nem is fossta ki az olajat.
Az autóba is mindíg bele töltöm a 4 litert ,abba is valami 3,7 l kell.Évek óta gond nélkül rója az utakat.

Ne aggódjatok,MOTOROZZATOK!
Nem
Vegre nem 30 felett veszek hatso gumit
Nem hinném hogy félliter.Én2,4-2,5-öt tudtam adni neki.Az olajhűtőben marad cucc.
de mér fél literrel túl töltötted?
10-es az sok.........................talán 5 vagy 7-essel szíítam.Ami a fékhez kell.
Ja és nem kérdeztem......................180-as gumi felmegy rá?
ott csináltam. A csö kb tizes... Namindegy, leengedőn is lehet.
grat, vigyázz rá és magadra is persze :)
Betöltőn át simán le lehet jutni az olajig.
köszi! Szilikoncsö leszivást akartam de nem találtam vele az utat a karterig. Tán túl vastag vót.
Ehh..............akkor később....................nekem a szervízkönyv szerint 2440-nél ejtették meg a 800-ast.
Most 280 van benne, melobajaras meg szombaton lesz egy BP-Fehervar-BP, szoval vasarnapra kb 500-550km lesz benne...
Nyugodtan.Vasárnap megyek ha lesz pléhlap a farán.
Hát 150 nél elég csendes volt.
Koszi!
Hat a hangja nem nagy szam igy gyari dobbal, de majd kesobb ezen segitek...
Huuu, ha ez ilyen megvárós túra lesz akkor én is megyek!
Ez csak 550 Km..................legalább le lesz a 800 legtöbbje.Néha bevárlak.
Köszönöm szépen :)
Ha a gép is úgy akarja majd 50e-nél elgondolkodom...............de addig.................
Sok sikert az eladáshoz és jó utat kocsival.
csáó :)

Neked is gratula a géphez !

Biztos jó választás volt. Amióta megy itt a téma a Triumphokról, egyje jobban bejönnek nekem is, mind a Tiger, mind a Streed-Speed Triple... márcsak a hangjuk miatt is... de ugy egyébként is
Gyors és szép....... Elértem az álmom így huszonévesen és itt szeretném abbahagyni a motorozást, a csúcson. Most a következő álom teljesítésén leszek egy szigorúan nagy köbcentis V motoros kocsin :)
Ilyen messzire nem tudok menni, mert 800nal szerviz van . Meg annyi van, hogy jelenleg 117 a vegsebessegem, 5000ig hasznalhatom az elso 480km-en (mondjuk vasarnapig ezen tul leszek), utana 6000ig mehet.
Hát........ez gyors volt.
Ezen törpölök.Remélem nem lesz gáz semmi és vasárnap tekerhetünk valahova.
Az a dobsina-Poprad elégjól hangzik.
Üdv

4 kerékre való áttérés miatt eladó sorba került az SV-m
Ha esetleg valakit érdekelne :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s_2013-ig_m
uszakis-5060549