Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez van.Most az újakat ráhúztam de le akarom ellenőrizni hogy nem e fujnak ki.
Mint az én lánckerékanyám..
Minden előfordulhat..........a gyertyák majdnem kézzel kijöttek.
Az is lehet, hogy az olasz haverjanak is ilyenje volt es kicsereltek az otvar szurot a szinte ujra eladaskor...
Ha tényleg 8 alatt ennyire koszos lesz akkor nem biztos..............ha meg nem 8 van benne akkor..............akkoris.
Persze............háromnegyedig be is pakoltam.
Még csekkolom a gépet hogy lehet felcuccolni.
Akkor simán vállalható a gyári szűrő.
Készülődsz péntekre?..
Bár az az olaj a levegő az 20000.
A gyárinak 10000 km.
Mennyi a csereperiódus?

Nem csinálom ezt 2-3-ezrenként.
Na volt minden..... Glockner, Lavamünd, Nockalm és még sok sok más gyönyörű időben, 1570km-en. Majd este mutatok képeket
vegyél bele moshatót.
ez van..................keresek valami nagyobbat amiből kijön és farsgok...............ha nem van gyári is.
1.5ös civic gyári beszállitótól, de drágább volt
asszem 1200ft
és Sanyinál csekkoltuk müszerrel,minimális a különbség a gyárihoz képest

...de ilyen eszement alaku légszüröt a földön nem találsz mégegyet mint ami ebben a triplában van
Ezen törpölök.................négy szegecs tartja a fém fedelét a papírt eliminálom.................csak vannak ilyen erősek mint ez.
Najd értekezek vele ezügyben...................8500 a gyári.
Gss elég jól megoldotta ezt az sv-nél valami 1000ft-os szűrőt felhasználva...
Itt van mellettem ez a szűrő..................azon gondolkodom hogy lehet e ezt renoválni.Van valami olcsóbb szűrő amit a papírbetét helyére rakok?Ilyen forma.Talán gixxer de szerintem a gsr-é is ilyenforma...........................azok árban mennyik?
A biciklizés nem megy...sem a lábam miatt, sem a gerincem miatt
Menj busszal. Gyalog..................vagy próbáltad biciklivel?
Nem akarok én senkivel ütközni
Megint nem tudsz olvasni...... nem azt mondtam, hogy nem tudom hol van tárolva.... tudom hol van tárolva, ma is húztam neki a gázt....de itt a lakhelyem környékén nem tudnám hol tárolni, hogy motorral mehessek és ne kelljen kocsival....