Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zadarra hétvégére 28 fokot mondanak, eső kizárt. Ebknt www.wetter.com és a keresőbe beírod a várost majd kiválasztod a heti előrejelzést. A hétvégi túrára 100%-ig bejött az előrejelzés amit néztem
Ha mégis esik mi legyen?
Neked kevesebb, közelebb laksz... ....
Mé nekem mennyi?
Megjegyzem, most nézem 2 stari grad van Egyik Zadar előtt másik meg Bőven Split alatt még... Gondolom Ti a tengerparti út végén lévőre gondoltok ahol múltok is voltunk az a szét híd környékén ahol megálltunk. Na az csak 500km
Annyira lenn? az 670km (nekem) ha egyről beszélünk. Ilyen messze nem megyek le...
Starigrad szálloda...........ha tengerpart akkor 20 ojro ha beljebb akkor 10.
Horvátba hol lesz a szállás h.végén?
Me nyugaton fiatalabb a populáció.
Ezen az osztrák túrán kb 1000 motorossal találkoztunk és ki kell mondani egy 1000-es SV se volt köztük, nagyon egyedül éreztem magam mondjuk 650-es is csak 2 volt, egy új egy régi. Zoli bugyija volt 4-5 db is
valamikor októrberben, az elején, hogy még lehetőleg jobb idő legyen...
Zakopane-t mikorra tervezitek?
Ha még eltolhattuk volna egy hetet Anita is talán motorral jött volna, kinéz neki most valami, de hétvégére még nem lesz meg... ...na mindegy a zakopanera talán meg lesz...
Gyere.
Naná.
Simán... ott vagyunk már?!
Hétvégére Horvátba meseszép időt mondanak 23-25 fok és csak napsugárzás lesz Megy a banda?
kabbe...... megyek, elviszem egy körre azt a nagyszemű legyet
Vigyzz mert lábbal kötöm meg a bajszod............motorozz inkább.............én is azt teszem.
...de aztán szépen visszatetted a pohárba?
Lábbal vetted ki.... húú..... tudsz valamit, ügyes lábad van.
Lábbal mert fogaim még megvoltak reggeli mosáskor.
Aztán végül is lábbal vagy szájjal vetted ki? Csak jól kell csücsöríteni és eléred őket....
Ja jó!
Kiveszem és ránézek.
Spray-vel?