Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ER5........régi divi.............esetleg rotax blokkos pegaso vagy gs 650.
Akkor GS/CB 500.
Szerintem neki nem érne meg annyit, amennyiért adnám.
annyija nem lesz...
Ja és még sárga is.
Karbis SV azt jóvan......
legalább leérne a lába.....mondjuk az is eléggé behatárolja...
Kártyáról a legjobb kivenni.....
Akár..............csak azzal előbb kell indulni egy héttel a többieknél.
Pony Romet?
na mindegy,majd legközelebb Parassapusztán váltok,ha minden igaz, ott lehet venni zlotyt
Legyen két kereke.
fogalmam sincs a mostani árfolyamról és az akkoriról sem, csak azt tudom, hogy ha automatából vettünk ki sokkal jobban jártunk mintha euróval fizettünk volna...
nem tudom mennyire váltotta szarul ,50€=200zloty,de majd most te megmondod
Elfogadják csak szarul váltják... ...voltam párszor arrafelé...
nem
és még egy jó tanács ,nem igazán fogadják el az eurot csak a zloty,nekünk is a szállásadó váltott
Nem Lottoval voltál?
most voltam a hétvégén,nagyon szép volt,a sétáló utca pedig egy kavalkád sok élmény,de Te gondolom már tudod,igaz Zab nevezetü faluban száltunk meg 14 juro volt reggelivel,utaztam azzal a sikló szerü felfonóval ,16 zloty az oda vissza út,a panoráma nagyon szép volt,lehet veletek tartanák megint oda
Jóvan akkó.
Az van, de erősen képlékeny és attól függ azért az árért mit találunk ami még megbízhatónak látszik...
De csak van valami elképzelés nem?
Még nem tudni biztosan, attól függ mennyi pénzt bír rá áldozni.....mindenesetre nem valami drága jószág lesz az biztos...
Milyen gépe lesz az Anitának?
most már ne variáljunk......Anita majd megy ahova akar ha megint lesz motorja...zakopane-ba viszont ki szeretnék menni pár héten belül.....van szállás a belvárosban elég jó áron...
Mennyünk a jövő héten?