Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van.
Én ebben az ében lemondok a kipuffról.
Nagyon drága.
a gyűjtöm!De a kipu az mindenképp kell.Nem az utolsó percben akarom össze szedni a gyári alkatrészeket a vizsgára.
Gyüjdsd a pízt túrára.
Nem vészes............majd megóggyuk távgyógban.
bár most veszek kipufogót is!
Hétfőn nyélbeütjük!
könnyű azt bekötni vajon?
Az pécsen van.............de roadkingnek még akad.
inkább fokozat kijelzőt!
Csak hogy tudjam hányadán állok!
Nem hiszem................az újak közt már kikoptak a válság miatt túltárolt mélyen nyomott darabok.Újban nemigen van listán 2 milla alatt 600-as suzuki accijóban talán 1,8 körül.Nem is vesznek motort szinte senki tehát előbb-utóbb a kínálat megcsappan vagy ugyanaz a csotrogány garnitúra kering folyamatosan.
Ez már látszik is mert egyre nehezebb normális példányt találni.
Tehát a valóban jó és szép példányok szerintem fel fognak értékelődni.
És van egy 15e Km-es panelem ha szeretnél keveset futottat eladni.
Reméljük változik a helyzet.....ha nem kell eladnia mindenkinek a megáélhetáés miatt akkor feljebb kúsznak az árak.....
hát bele sem merek gondolni,hogy mi lesz ha majd én akarom egyszer eladni.
Majd adnak érte egy marék üveg golyót kb
Az eledónak fájt szerintem......................nekem is azt tette.
ja jó ár volt.
hát a nevére nem emlékszem,pesten vettem, előtte meg úgytudom somogyba volt valahol

az ára 670
27ekm
szerintem nemvolt rossz ár érte
Szép mennyibe sikerült megvenni?
Ki-é volt a motor?.....hátha ismerjük...
mekkora nyomaték..:)
megtettem az első 20km-em az sv-n

hát ez valami k..va jó:D nagyon kemény volt bent város meg egy elkerülő
nemtom 2 be szerintemolyan 55-60 nál nekeis picit nyikorgós hang, előtte mostam de a láncot csak most olajoztam meg,lehetett ez a baj?
Nézd meg nem e szabadult el az első lánckereked. Ha nem, akkor ne legyen igazam, de sztem vezmütengely.
Estleg fékbetét ,kerékcsapágy ,km meghajtó?
Az előző gazdája (egyébként első tulaj) nagyon vigyázott rá, még az udvarban sem dőlt el, patika gép. Ezért ilyen dolgokat kizárnék, de rohadtul cseszi a csőröm ez a nyikorgás. Alig hallható ám, de azért zavar. Olyan hang mint valami rozsdás csapágy, lánc vagy ilyesmi. Ja meg ugye megemeltem a seggét, végigkapcsoltam 4. fokozatig, de semmi nyekergés. Vagyis szerintem nem blokkból jön, lehet tényleg valami kerék környéki dolog, akkor viszont csak az első lehet ugye. Sajnos nincs első emelőm, tavaszra halasztottam a projektet. Majd akkor maszekolok itthon egyet.
Csak tippelek de nem hinnem hogy vezermulanc.
Ahhoz nagyon utott vagy extrem kilometeresnek kell lennie.
Mivel aszondod uj a meghajtolanc az is kilove.
De,........vagy megfeszitettek ezert nyekereg vagy nincs kozepen a kerek ezert is szolhat.Pont terhelesnel.
De ezek csak tippek.
Erre a kérdésre valaki? Köszi.
köszönöm:)