Nem hiszem................az újak közt már kikoptak a válság miatt túltárolt mélyen nyomott darabok.Újban nemigen van listán 2 milla alatt 600-as suzuki accijóban talán 1,8 körül.Nem is vesznek motort szinte senki tehát előbb-utóbb a kínálat megcsappan vagy ugyanaz a csotrogány garnitúra kering folyamatosan.
Ez már látszik is mert egyre nehezebb normális példányt találni.
Tehát a valóban jó és szép példányok szerintem fel fognak értékelődni.
És van egy 15e Km-es panelem ha szeretnél keveset futottat eladni.
hát ez valami k..va jó:D nagyon kemény volt bent város meg egy elkerülő
nemtom 2 be szerintemolyan 55-60 nál nekeis picit nyikorgós hang, előtte mostam de a láncot csak most olajoztam meg,lehetett ez a baj?
Az előző gazdája (egyébként első tulaj) nagyon vigyázott rá, még az udvarban sem dőlt el, patika gép. Ezért ilyen dolgokat kizárnék, de rohadtul cseszi a csőröm ez a nyikorgás. Alig hallható ám, de azért zavar. Olyan hang mint valami rozsdás csapágy, lánc vagy ilyesmi. Ja meg ugye megemeltem a seggét, végigkapcsoltam 4. fokozatig, de semmi nyekergés. Vagyis szerintem nem blokkból jön, lehet tényleg valami kerék környéki dolog, akkor viszont csak az első lehet ugye. Sajnos nincs első emelőm, tavaszra halasztottam a projektet. Majd akkor maszekolok itthon egyet.
Csak tippelek de nem hinnem hogy vezermulanc.
Ahhoz nagyon utott vagy extrem kilometeresnek kell lennie.
Mivel aszondod uj a meghajtolanc az is kilove.
De,........vagy megfeszitettek ezert nyekereg vagy nincs kozepen a kerek ezert is szolhat.Pont terhelesnel.
De ezek csak tippek.
Igazad van.
Én ebben az ében lemondok a kipuffról.
Nagyon drága.