Érdekes,már több garnitúra Contit elfogyasztottam,sosem volt vele problémám.Mikori dot számú a gumi?
Egyébként jól néz ki a vasad,tetszik a fehér felnid+ az idomon a betét festés!
Mármint kik?
Nem hinném hogy ki lehet................annyira a nyakukon van az eu...................szarni is engedélyt kell kérni.
Talán az angolok megtehetik............de mi................hülye fejőstehenek és tranzitorszák vagyunk.
Az autópályákat megépítteték a mi pénzünkből dögdrágán a saját cégeik utána leszarják hogy használjuk vagy nem.
A motoros megmarad csak nem 4 napos hanem 10 napos lesz......nem beszélve ha fizetősek lesznek a főutak mert akkor tök mindegy melyiken megyünk akkor is fizetni kell.....kíváncsi vagyok "megszavazzák-e"?
Nem is motorfüggő.
Először tisztáznod kell magadban hogy sportosabban vagy inkább túrásabban mész.
Mennyit mész egy évben.
Hosszó nagy alpokkerülés lesz vagy csak elszaladsz ide-oda meg ringezel.
Ha ez megvan akkor már könnyebb lesz dönteni.
Nem állítom,hogy rossz biztos én fogtam ki egymás után két szart ami 3000km után berepedezett !Mivel nincs tapasztalatom más gumival kapcsolatba nem könnyű a helyzett
Sziasztok!
Karácsonyra uj gumikkal lepem meg a DRÁGÁMAT :D.Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ki milyen gumit tart beváltnak ebben a kategóriába?!
Én a jelenlegi Conti Road attackba nagyot csalódtam ... most cserélték ki a 2.gumimat garanciába! Szóval ezek után cserélnem kell ezért fordulok hozzátok:D
A görbe villaszár ha nincs rajta krómhiba vagy pukli nem ereszt, a szimering elég kis felületen fog......ha mégis ereszteni kezd akkor a szimering minősége nem jó....ezért használok többnyire németet.....bár az athena-val sem volt gondom.....tényleg a biker-world honlapja megszűnt, úgy tűnik vége lett...
Igazából egy potya ajánlatra várok.Ki lehet fogni olcsón egy elejét............csak két radiális szár meg egy pár féknyereg kéne..........jó lenne daytonáé.
A lényeg hogy pici befektetéssel kéne növelni a gép értékét.Ahogy néztem az R-esek ára 2009-esben 3-4 kilóval több lenne.Ha csak 120-130-at fektetnék be az már elég jó nyereség lenne és jobban mutatna a mekdönci előtt is.
De nem minden áron.
Csak ha kifogok valami jót kis pénzé.
Hülye kérdés............a szelepfedél levétele után autómatikusan csere a tömítés vagy van esély arra hogy nem fog folyni ha ráhúzom ujra?