Lehet, hogy ez az....nemrég használtam valami készletet(nem az enyém így azt sem tudom mi volt) amivel a teljesen lenyalt csavarfejet(hatlapút) is teljesen biztosan meg lehetett fogni és simán kihajtotta.......nem volt olcsó állítólag...
Ezek már mind jók....anno proxont vettem és még semmit nem sikerült eltörnöm vagy lenyalnom belőle.....és ugyanez lett volna a többivel.....,de van egy régi orosz racsnis csavarhúzóm amit még egy 87-ben vásárolt ladánk ajtajában találtunk(gondolom valamelyik előző gazdája hagyta benne).....na az kapott kalapálást, véstem vele betont(keveset ugyan, de véstem ) és rengeteg feszegetést és minden mást és még a mai napig racsnizik mindkét irányba és van éle is....
Én meg Hans szerszámokkal dolgozok, viszont 11 éve nem bírok kinyírni egy würth-ös racsnit, pedig 2m-es csövet rakok rá és féltengelyanyákat húzok meg vele. King tony sem rossz...
mióta megvettem a mocit nemtelik el úgy nap hogy nemmennék kihozzá a garázsba,törölgetni polír,vagy ma éppen múanyagápolózni,
de múlthéten lemostam éshát azóta nemmentem vele ma próbálom elfordítani egykicsit a kulcsot éshát nemment:D:(
nah akko kulcs ki látom pici rozsda,letöröl és minimálos rozsdaoldót rá(csak a kulcsra)kicsi zárolaj és működött is:) most nagyon szépen jár,
tinektek voltmár ilyen ha igen mit csináltatok vele?
Hmmmmm.....................a legjobb az amit eddig láttam az a Csömöri TSZ gépszerelői műhelyében lévő BETA nagy szekrény volt úgy komplett.
Azt elfogadnám.
toyotába vagyok gyakszin szinte csak ilyet használnak dugósból nekem is ilyen van itthon,ha mindenigaz a dugókra törésgarancia is van ugye?
king tony a legjobb:)
Vettem is.................ami a piaci ár alatt 2 kilóval volt.
Rejtett hiba csak új motornál nem jön elő.
És mivel momentán 2 millám nem volt..............és nem is szerettem volna kiadni...................hitelt meg nem kapok................és fel sem szerettem volna venni.Így maradt ez.
Csak is túrázásra használom a vasat,szóval lehet szűrni a gumik közül:)Nem vagyok otthon hogy megnézzem a DOT(2009.év végi gumi) számot,de az tény hogy egymás után két első gumim is berepedezett a szélső eső elvezető mintába .Kösz a dicséretet nagyon jó színkombináció
http://tomnerszerszam.hu/spd/9...
de múlthéten lemostam éshát azóta nemmentem vele ma próbálom elfordítani egykicsit a kulcsot éshát nemment:D:(
nah akko kulcs ki látom pici rozsda,letöröl és minimálos rozsdaoldót rá(csak a kulcsra)kicsi zárolaj és működött is:) most nagyon szépen jár,
tinektek voltmár ilyen ha igen mit csináltatok vele?
Azt elfogadnám.
king tony a legjobb:)
Engem homlokon baszott volna a bele.
Kerepesi út.
Öcsi arra kanyarodott.
link
Mennyiért lepted meg magadat avval a kulccsal? És hol vetted, hány Nm-es, stb... Minden érdekel
Rejtett hiba csak új motornál nem jön elő.
És mivel momentán 2 millám nem volt..............és nem is szerettem volna kiadni...................hitelt meg nem kapok................és fel sem szerettem volna venni.Így maradt ez.
És legalább megleptem magam karira egy ilyennel.