Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már vagy egy fél dobozzal ráfújtam.....
Az a baj hogy oda nem jutott be az anyag, ahova kellett volna.....
Kis razsdaoldó+kombifogó
WD40 :D
Tádádáá :D
De inkább az új! Azzal tuti nincs baj!
Enyém is szorul igaz nekem sorba vannak a karbik
De szezon elején én most átkenek mindent... aaz tuti! Főleg a kuplungot!
2 hónapig hozzá sem értél fogkefével...ez több mint hanyagság...jó, h berohadt
2 hónapja ki se volt tolva a garázsból.
hááát az azért nem lenne baj....inkább a teméntelen víz ami árt neki...nem tengeralattjáró, hogy igényelje a mélységet...
Valszeg a majdnem 2 hónapos állás nem tett jót neki....
Elég lenne ha mondjuk 3-4 évente szét lenne szedve...akkor nem rohadna be ennyire....
De, hogy lehet ilyen szerencsétlenül megcsinálni?
Egy szivatóbowden cseréhez le kell szerelni a légszűrőházat+a karbikat?
Kombifogó mindent kivisz.
Ha áthozod valamikor kiszedjük....ha sikerül

én ezt is élvezem!

kicit cúszik, kicit farol, meg a halálfélelem, h megállok-e féktávon az elémkanyarodó paraszt előtt, vagy benézek a vezetőoldali légzsákba aztán mindig megállok...
Nyáron is beragdt egyszer.....
A Sanyi ki is takarította a hátsó hengernél.
De az első hengernél olyan balfaszul oldották meg a japók hogy nem lehet hozzáférni a csavarhúzóval, úgyhogy még akkor sikerült elbarmolni a csavarfejet annyira, hogy kiszerelt karbival sem lehet már kiszedni a csavart.
Jövőhéten majd kiműttetem, kitakarítom utána jónak kell lennie.
Legközelebb csak injektorost.....

Ne mosd többet...............nekem még sose ragadt be szivatóbowdenem.
Ki is kellett operálnom a karbikat.......
Én is akartam ma menni csak megint beragadt a ku... szivató, úgyhogy nem lett belőle semmi.....
oszt minek?
istentelenül jó dolog a kormányfűtés!

jó lenne az ülésfűtés is, csak ne lenne g*** drága
Már mondtam neki.
egy új világ fog feltárulni előtted, ha egyszer nyáron is ráülsz arra a motorra
kettő körül halásztelken is elkezdett szemeregni...ennek örömére beállt a nullás, 6os, egészen a lágymányosi hídig, úgyhogy tudtam gyakorolni a sorok közti elhaladást.

összevissza törték egymást a népek.jó, h élve hazakerültem 1.5x annyi idő alatt mint napos száraz időben
Hát............horvát után lemostam.........szétkaptam...........lógott pár hétig............időm sem volt................most összeraktam..........mentem vele egy 500.ast girost enni komáromba vagy hova............hál istennek nem jött csekk eddig.............azóta áll és lógatja a csápjait...............már nincs kedvem idén összemocskolni úgyhogy ha száraz lesz teljesen elkolbászolok valahova de nem messze.Hideget nem birom úgy mint régen............öregszem.

Lassan megjön a feszítő is rendeltem egy csapot a gixxer fékhez azt hamarosan tesztelem folyásügyileg,fel kéne rakni a relét meg a szivargyujtót,eggyúttal kivezetni pozitívot a majdan beszerelhető lézerblokkolóhoz úgyhogy elleszek szöszmötöléssel a karácsony alatt a pincében.
10-től lesz egy kis gurulás szerű, de ha nagyon vacak lesz az idő én sem megyek....a szél nem zavar csak az eső....a hó sem...
de megyek forraltborfőző versenyre:P ahol felmelegedek kicsit hamár kint lesz:S:D
ittmár fúj a qva hideg szél meg esik demégcsak az eső:S:S

brr:S